Pentart Dekor Paint Soft

Dekor Paint Soft

A Pentart Dekor Paint Soft kíváló fedőképességű, gyorsan száradó, vízbázisú festék, 4 féle kiszerelésben és több mint 30 színben.
Bútorfestés esetén is remekül használható. Különleges összetételének köszönhetően csiszolás után matt, lágy tapintású, sima felületet kapunk a Dekor Paint Soft-al festett felületeken. Szinte bármilyen anyagra, így fára, kerámiára, fémre, kőre, sőt falfelületre is használható.
A Pentart Dekor Paint Soft kiválóan alkalmas bútorfestés esetén is kopott, antik hatás elérésére.
Különböző színű rétegek egymásra festésével és azt követő csiszolásával változatos stílusú (Vintage, Shabby chic) tárgyakat, bútorokat festhetünk a Dekor Paint Soft segítségével.

Ajánlott alapozó használata, főleg a régi bútorok esetében!!!

Ezen a videón pedig meg is nézheted, hogyan lehet egy régi bútornak új külsőt adni a Dekor Paint Soft segítségével: Bútorfestés Dekor Paint Soft

Nézet:
Sorrend:
 
Sorrend:

Bútorfestés

Pentart Dekor Paint soft
Bútorfestéshez is kíváló, de remekül alkalmazható szinte minden felületen a Pentart Dekor Paint Soft festék. A krétafestékek tulajdonságait is magán viseli, így ha krétafestéket keresel nyugodtan próbáld ki a Pentart Dekor Paint Soft festékeit. 45 gyönyörű színben kapható és 4 féle méret kiszerelésből is választhatsz. 

Forgalmazó: kreativpartner