Kérdésed van? Írj nekünk! info@kreativpartner.hu

Rizspapír, szalvéta

Rizspapírok, decoupage papírok, szalvéták.

A rizspapírok, decoupage papírok, szalvéták a dekupázs technika alapanyagai. A decoupage az egyik legelterjedtebb kreatív hobby technika, mellyel díszíthetsz fa, üveg, cserép, polisztirol, karton alapanyagokat is. Szalvétáink és rizspapírjaink válogatott kollekciók, melyeket mi is rendszeresen használunk. Több méret közül és több száz mintából tudtsz válogatni.

A szalvéták olcsóbb dekupázs alapanyagok, de vigyázni kell használatuknál, hiszen könnyebben szakadnak. A rizspapírok, decoupage papírok magasabb minőséget képviselnek, magasabb árfekvés mellett.

Alábbi képekre kattintva találod meg rizspapír és szalvéta kínálatunkat:

Rizspapír,

Szalvéta,

Decoupage papír

A rizspapír vagy dekupázs papír a szalvétatechnika egyik alap kelléke. Rengeteg mintából és hangulatból válogathatsz, ha szeretnél decoupage technikával díszíteni valamilyen dísztárgyat. Különböző felületekre dolgozhatsz, így a rizspapírok vagy szalvéták felkerülhetnek fa felületekre, dobozokra, tálcákra, de nagyon elterjedt és kedvelt az üveg felületek és a textil felületek dekupázs díszítése is. Nagyon jól kombinálhatod a dekupázs technikát más hobbi technikákkal, így a rizspapírok a festéssel, stencilezéssel, transzferálással együtt egészen egyedi és különleges alkotások alapját képezhetik.

A rizspapírok és a dekupázs technika használatához itt találsz két remek videót:

 

Ha részletesebben érdekel a dekupázs technika, itt olvashatsz róla egy összefoglalót.

Forgalmazó: kreativpartner webáruház

Ha kezdőként ismerkedsz a decoupage technikával, kedvezményes alapcsomagokat találsz itt: Dekupázs technika

Ha az alkotás örömét keresed, válaszd a Kreativpartner webáruházat.

Több mint 3000 kreatív hobby és dekorációs alapanyag között keresgélhetsz nálunk. Kreatív hobby webáruházunkban mindig találsz akciós termékeket, és rengeteg újdonságot. Figyeljük a kreatív hobby piac újdonságait, így nálunk mindíg friss ötletekkel, alapanyagokkal találkozhatsz. Raktrákészletről szolgálunk ki extra gyors szállítást biztosítva. Munkanapokon 10 óráig leadott rendeléseket aznap, délelőtt 10 óra utáni rendeléseket másnap átadjuk a futárszolgálatnak. Csomagodat így 1-3 munkanapon belül átveheted. 15.000 Ft felett ingyenes szállítást biztosítunk. Törzsvásárlói és V.I.P. törzsvásárlói programunkat regisztrált vásárlóként tudod kihasználni, melynek keretében 5%-os illetve 7%-os állandó kedvezményre szerezhetsz jogosultságot. Rengeteg ötlettel, tippel segítjük alkotó vágyadat, melyeket "Ingyenes" menüpontunk alatt találsz.

Minőségi, válogatott kreatív hobby és dekorációs alapanyagokat forgalmazunk, így került be termékválasztékunkba a rizspapír és szalvéta termékcsalád is.

Forgalmazó: kreativpartner

Szűrés