Kérdésed van? Írj nekünk! info@kreativpartner.hu

Rizspapír A4

Rizspapír A4

Az A4 méretű (20X30cm) rizspapírt dekupázs technikához ajánljuk.
Könnyű felhasználhatóság jellemzi.
Fára, üvegre, fémre, műanyagra, akár bútorokra is felhelyezhető.
Kevésbé szakad és gyűrődik mint a szalvéta.
A rizspapírból a kívánt mintát vágjuk ki ollóval, vagy tépjük körbe és világos háttérre ragasszuk fel decoupage ragasztólakkal.

Ha sötét háttérre ragasztanánk a rizspapírt, előtte fessük le a rizspapír hátulját fehér akrilfestékkel, hagyjuk megszáradni, majd a szokásos módon ragasszuk fel dekupázs ragasztóval.


16termék 116
16termék 116

Rizspapír szalvéta technikához és dekupázshoz – A4 méret


A4 formátum (210x297 mm). A rizspapírt a dekupázs technikához használhatják, tapasztalt hobbisták és kezdők egyaránt.
A papír felépítésében vannak jellegzetes, látható szálak, amelyek különböző irányokban vannak elrendezve, és nem mindenhol egyforma vastagságúak. Ennek a tulajdonságnak köszönhetően a papír szokatlan szerkezettel rendelkezik, de emiatt eredeti megjelenést kap. Félig átlátszó, és természetes fehér színű. A papír kivételesen erős és szakadásálló, nem esik szét a kezedben, miközben dolgozol vele. A papírt nagyon könnyen fel lehet ragasztani minden, a dekupázshoz használt felületre (üveg, fa, MDF panelek, hungarocell, karton, fém stb.), dekupázshoz használt ragasztóval. Óvatosan rásimítható domború felületekre is. A papír nem gyűrődik, így a szalvéta legjobb alternatívája. A nagyon élénk színek nem homályosulnak el a ragasztó hatására és nem fakulnak ki.
A gyönyörű minták nyomtatása kipróbált technológiával történik, és a legjobb minőségű. A decoupage rizspapír nem igényel különösebb előkészítést, mielőtt vele dolgoznál.
Vidd fel a kívánt felületre a dekupázsragasztót, helyezd a felületre a rizspapírt, simítsd rá, és kend le egy újabb réteg ragasztólakkal. Már kész is!
Az egyes képeket ki lehet szakítani a papírlapból, és nem kell ollóval kivágni. A szabálytalan élek sokkal könnyebben elrejthetők a ragasztandó tárgy felületén.

Stamperia rizspapírok súlya: 28g/m2

ITD Colletion rizspapírok súlya: 25-30g/m2

 

Forgalmazó: kreativpartner kreatív hobby webáruház

Dekupázs technikához alapcsomagokat találhattok itt: Dekupázs