Pentart újdonságok

Itt vannak a Pentart nyári újdonságai

Kapható a Pentart 2 szuper újdonsága a Kreativpartner webáruházban.

A Transzfer Toll segítségével sokkal egyszerűbb a transzferálás technikája és sokkal finomabb, részletesebb megoldásokat is készíthetünk vele.

Az Öntapadóra Száradó Ragasztótoll pedig számos kreatív alapanyag (Bársonypor, Füstfólia, Pigmentpor, Csillámpor...) olyan egyszerű felvitelét teszi lehetővé, amiről eddig csak álmodtunk...

ÚJ
KP810509

Pentart Transfer pen – Transzfertoll

A Pentart Transzfertoll kíváló megoldás lézernyomtatott képek sima, porózus felületekre történő átviteléhez. Oldószeres oldat melynek toll kialakíása miatt könnyen, gyorsan és precízen transzferálhatunk, kiváló kisebb, finom munkákhoz. Helyezd a nyomtatott képet a felületre képpel lefelé. Írás esetén először tükrözd a képet. A tollal finoman itasd át képet a hátoldaláról. A toll pont annyi oldatot fog adagolni, amennyi szükséges. Ezt követően az egész képet enyhe nyomással, óvatosan dörzsöld át egy fa spatula vagy fém kanállal. Távolítsd el a papírt, és fixáld a képet lakkozással. Textíliák esetén a transzferálást követően kend át a mintát textil médiummal, majd vasalással fixáld (30 másodpercig, pamut fokozaton, hátoldalról).

A Pentart Transzfertoll segítségével még egyszerűbb lesz a transzferálás technikája.

Nézd meg videó segtségével is, hogyan használhatod:

 

ÚJ
KP436645

Pentart Tacky glue pen – Öntapadóra száradó ragasztótoll

A Pentart Tacky glue pen ragasztó vízbázisú, öntapadóra száradó ragasztótoll. Kiváló rajzoláshoz és finom, részletes mintákhoz is. A ragasztótoll hegye megfordítható, így vékony és vastagabb vonalakat is egyszerűen készíthetsz vele. A ragasztó színe halványkék, így a világos felületeken is nagyon jól látszik. A ragasztónak teljesen meg kell száradnia - ekkor átlátszóvá válik - mielőtt a felületére ragaszthatsz.

Használhatod a Pentart Tacky glue pen ragasztót bársonyporokkal, pigment porral, dekorfóliával és metál fóliával és pelyhekkel egyaránt. A fóliákat Pouring lakkal védheted, hogy hosszú távon szép maradjon az alkotásod.

Nézd meg videó segítségével is hogyan használd: