Kreativpartner webáruház - Ha az alkotás örömét keresed - AKCIÓINKÉRT KLIKK IDE

Kérdésed van? Írj nekünk! info@kreativpartner.hu

Pentart Rub-On Pigmentek

Pentart Rub-On Pigmentek

A Pentart Rub-On pigmentjeivel, színes és klasszikus króm (9 színben elérhető), valamint irizáló, kaméleon (4 színben elérhető) hatású felületeket hozhatunk létre.


24termék
 
24termék

Pentart Rub-On Pigmentek

A Pentart Rub-On pigmentjeivel, színes és klasszikus króm (9 színben elérhető), valamint irizáló, kaméleon (4 színben elérhető) hatású felületeket hozhatunk létre. Alapként, szintén a Pentart által gyártott fekete színű mártófestékét ajánljuk, mely szép sima alapot biztosít a Pentart Rub-On pigmenteknek.

Egymással lehet őket keverni. Stencilezés esetén Heavy Body fényes gélt használhatunk fekete pigment pasztával, vagy selyemfényű fekete krémes akrilfestéket is.

A Rub-On króm pigmenteket lehet használni világosabb felületekre, a Rub-On kaméleon a fekete felületen hozza ki igazi színeit.

Ha a Pouring lakkba elkeverhetjük a kaméleon pigmenteket, effektlakkot készíthetünk. A kaméleon pigmenteket a fényes Heavy Body gélbe is belekeverhetjük. Ezekben az esetekben a pigment nem lesz annyira telített, mintha feldörzsölnénk, de nagyon hasonló. 

A Pentart Szuper Üveggyantájához is használható. A Professzionális (fényes felületű) szilikon formát dörzsöljük be a Rub-On pigmentporral, majd öntsünk bele Pentart gyantaszínezővel feketére színezett üveggyantát.

A matt lakkon nem, a selyemfényű, és fényes lakkokon megragad a Rub-On pigment.

Használata:

Mártsuk bele a kívánt terméket a mártófestékbe, ez lehet fa, üveg, akril, beton, hungarocell, decor clay....

Az ujjunkkal, körkörös mozdulatokkal vigyük fel a felületre. Nem kell nyomni, vagy erősen dörzsölni. Kis részletekben haladjunk.

Ha nagyon száraz az ujjbegyünk, akkor nedvesítsük be egy kicsit, vagy színtelen vaxpasztával kicsit kenjük be.

Pouring lakkal zárhatjuk le a felületet.

Mosogató gépben nem, de nedves ronggyal tisztítható a felület.

Üvegről nedves törlőkendővel tudjuk eltávolítani a felesleges Rub-On pigmentport.