Hamarosan megújulunk, figyeld oldalunkat!

Kérdésed van? Írj nekünk! info@kreativpartner.hu

Szilikon forma

Szilikon forma

Formázó anyagokhoz használható szilikon formák. Elsősorban Decor Clay formák kialakításához ajánljuk, de más formázó rendszerekkel, például hobbi betonnal is használhatóak. A formázó anyagból a megfelelő mennyiséget nyomd bele a szilikon formába, majd száradás után vedd ki és a formázó anyagnak megfelelő instrukciókat követve véglegesítsd a tárgyakat.

Itt találod szilikon forma választékunkat:

Szilikon forma

Nagyon sok kreatív ötlet megvalósításához használhatod a szilikon formákat. Ha egy térbeli, 3D kiegészítőt szeretnél egy alkotásodhoz, ha szeretnéd feldobni kicsit egy asztali vagy ajtódíszedet egy koszorút, vagy dekorációs dobozt, jól jöhet egy szilikon forma segítségével elkészített forma. Arra figyelj, hogy a szilikon formákba olyan öntőanyagot érdemes tenni, ami nem rideg, nem törik. Ilyen öntőanyagok például a decor Clay, az elefántcsont gyanta szett vagy a Fill Cristal ékszergyanta, a Pentart üveglakk, a modellező paszták. Használni lehet más formázó anyagokat is, csak amikor kiveszed a szilikon formából a megszilárdult mintát, nagyon vigyázni kell a szélek törésére.

A szilikon formák használatához itt találsz két remek videót:

 

Ha az alkotás örömét keresed, válaszd a Kreativpartner webáruházat.

Több mint 3000 kreatív hobby és dekorációs alapanyag között keresgélhetsz nálunk így természetesen megtalálod a szilikon formákat is. Webáruházunkban mindig találsz akciós termékeket, és rengeteg újdonságot, hiszen naprakészen követjük a kreatív hobby piac újdonságait. Raktrákészletről szolgálunk ki és extra gyors szállítást biztosítunk. Munkanapokon délelőtt 10 óráig leadott rendeléseket aznap, délelőtt 10 óra utáni rendeléseket másnap átadjuk a futárszolgálatnak, így 1-3 munkanapon belül átveheted csomagodat. 15.000 Ft felett ingyenes szállítással állunk rendelkezésedre. Törzsvásárlói és V.I.P. törzsvásárlói programunkat regisztrált vásárlóként tudod kihasználni, melynek keretében 5%-os illetve 7%-os állandó kedvezményre szerezhetsz jogosultságot. Érdemes tehát regisztrálnod webáruházunkban. Rengeteg ötlettel, tippel segítjük alkotó Partnereinket, melyeket "Ingyenes" menüpontunk alatt találsz.

Minőségi, válogatott kreatív hobby és dekorációs alapanyagokat forgalmazunk, így került be termékválasztékunkba a szilikon forma termékcsalád is.

Forgalmazó: kreativpartner