Kérdésed van? Írj nekünk! info@kreativpartner.hu

Pentart gyantaszínező tinta

Pentart gyantaszínező tinta

15 színben kapható, fedő tinta, melyet bármely két komponensű gyantához használhatunk.

Részletes leírás a lap alján!


15termék 115
15termék 115

Pentart gyantaszínező tinta

15 színben kapható.

Gyanta színezés Pentart Media Inkkel és Pentart Gyantaszínezővel
A gyanta színezésére alkalmas, két folyékony állagú színezőt foglaljuk, és hasonlítjuk itt össze. Az egyik egy régebbi termék, a Pentart MediaInk (Média tinta), a másik, pedig egy új, amit kifejezetten a gyanták színezésére hozott létre a Pentart, ez pedig a Gyantaszínező tinta.
Mindkettő folyékony állagú, de a gyantaszínező fajsúlyosabb, testesebb. A media tintáknál szintén van egy testesebb szín, mégpedig a fehér, a többi átlátszó. Mit jelent ez? A könnyű Mediaink a gyanta felszínén marad, ha nem keverjük bele, míg a gyantaszínező és a fehér MediaInk, elindul térben lefelé.
Mennyi színező adható a gyantához? Figyelni kell arra, hogy túl sok színezőt ne rakjunk a gyantába, mert az gátolhatja a kikeményedést. És ha nem tud kikeményedni, úgy a folyós, nyúlós, ragacsos maradhat az anyag, és tönkre mehet a formánk, és az időnk is a gyantával együtt.
A megfelelő arányszámokban mérve, kb. 20ml gyantához 10-20 csepp színező.
A két terméket természetesen használhatjuk egy projekten belül is, illetve keverhetjük egymással őket bátran, így ezernyi más színt és árnyalatot hozhatunk létre.

Kreativpartner webáruház műgyanta megoldások.

Szűrés
Színválaszték
Termék státusza