Stencil

Stencil sablon

Válogass rengeteg stencil mintánkból.
A stencil, sablon segítségével a pasztákat, festékeket egyszerűbben viheted fel a díszítendő tárgyak felületére.
A stencilekkel, sablonokkal szép felületi mintákat vihetsz fel az alapanyagokra. Stencil segítségével díszíthetsz fa, üveg, textil, polisztirol és falfelületeket egyaránt.

Alábbi képekre kattintva találod különböző méretű és mintájú stencil sablonjainkat:

Stencil

Stencilek segítségével akkor is nagyon szép mintákat tudsz készíteni, ha nem tudsz szépen rajzolni vagy festeni. A stencil ezért nagyon hasznos eszköze a kreatív alkotásnak. Nem muszáj minden alkalommal a teljes mintával dolgoznod, egy-egy részletét használva is nagyon szép alkotások születhetnek. A stencilezés megfelelő elvégzéséhez be kell tartani azonban néhány alapszabályt. Fontos, hogy előzetesen alapozd, fesd, illetve zsírtalanítsd a felületet. Fontos a festék vagy a paszta állaga és az úgynevezetett "száraz ecset" technika használata. Ez azt jelenti, hogy ne túl sok festékkel használd az ecsetet, ne folyjon be a stencil alá a festék. Érdemes szivacsecsettel végezni a stencilezést, ez is az éles körvonalakat segíti el. A stencil rögzítése a felületen is kiemelt téma, amihez ragasztó szalagot vagy stencil rögzítő spray is használható. A stencil sablonok tisztítására is érdemes időt fordítani, hogy sokszor lehessen használni őket. Tisztíthatod szappanos vízzel vagy speciális stencil tisztítóval.

Ha az alkotás örömét keresed, válaszd a Kreativpartner webáruházat.

Webáruházunkban mintegy 3000 kreatív hobby, művészellátó  és dekorációs alapanyag között keresgélhetsz. Mindig találsz nálunk akciós termékeket, és rengeteg újdonságot. Folyamatosan követjük a dekorációs és hobbi termék trendeket. Raktrákészletről szolgálunk ki, extra gyors szállítással. Munkanapokon délelőtt 10 óráig leadott rendeléseket aznap, 10 óra utáni rendeléseket másnap átadjuk a futárnak, így 1-3 munkanapon belül átveheted rendelésedet. 15.000 Ft felett ingyenes szállítással állunk rendelkezésedre. Törzsvásárlói és V.I.P. törzsvásárlói programunkat regisztrált vásárlóként tudod kihasználni, melynek keretében 5%-os illetve 7%-os állandó kedvezményre szerezhetsz jogosultságot. Rengeteg ötlettel, tippel segítjük alkotó kreatív Partnereinket, melyeket "Ingyenes" menüpontunk alatt találsz.

Minőségi, válogatott kreatív hobby és dekorációs alapanyagokat forgalmazunk, így került be termékválasztékunkba a Stencil sablon termékcsalád is.

Forgalmazó: kreativpartner