Kérdésed van? Írj nekünk! info@kreativpartner.hu

Partnereink

 

 

Kreatív Partnereink, akiket nagyon jó szívvel ajánlunk.

 

Ha kézműves oktatást, kézműves termékeket, rajz vagy festés oktatást, esetleg rövidáru, méteráru boltot keresel, had ajánljuk Partnereinket, akiktől mi is sokat tanultunk vagy rendszeresen együttműködünk és válogatott, minőségi termékeket vásárolunk.

 

 


 

 

decoműhely

Név: DecoMűhely

Profil: Kézműves oktatások, dekupázs tanfolyamok, egyéni és csoportos oktatás, kézműves termékek.

Cím: Dunakeszi

Weboldal: DecoMűhely

Miért ajánljuk: Kalmár Timitől a DecoMűhely vezetőjétől mi is rengeteget tanultunk. Ha fejlődni szeretnél alkotói képességeidben, igazán meg szeretnél tanulni kézműves, kreatív hobby technikákat vegyél részt DecoMűhely foglalkozásokon.

 

 

 


 

 

decoműhely

Név: Aktivweboldal szolgáltatások

Profil:  Weboldal készítés, webáruház építés, online marketing mikro és kisvállalkozások számára.

Cím: Dunakeszi

Weboldal: Aktivweboldal szolgáltatások

Miért ajánljuk: Online sikereinket alapvetően az Aktivweboldal szolgáltatásoknak köszönhetjük. Kedvező díjazás mellett, professzionális online marketing támogatás és számos máshol nem elérhető extra jellemzi az aktivweboldal rendszereket.

 

 

 


 

 

decoműhely

Név: Animációs videó készítése

Profil:  Animációs videók és animációs csomagok kis és középvállalkozások számára

Cím: Dunakeszi

Weboldal: Animációs videó

3D animációs videók: 3D animációs videók

Miért ajánljuk: Az animációs videók segítenek bemutatni, szemléltetni a termékek, szolgáltatások használatát. Sokkal gyorsabban és szemléletesebben lehet segítségükkel bemutatni, a céget, a termékeket, mint csak szöveges és képes tartalmakkal.


 

decoműhely

Név: Virtuális asszisztens

Profil: Virtuális asszisztens szolgáltatások

Cím: Dunakeszi

Weboldal: Virtual-asszisztens

UNAS virtuális asszisztencia: Unas virtuális asszisztens

Miért ajánljuk: A virtuális asszisztens számos online részfeladatban tud segítségedre lenni. Ilyenek például a weboldal építés, karbantartás, tartalom feltöltés, termék feltöltés, social media jelenlét, hírlevél marketing. Mindezt akár óradíjas modellben is, tehát úgy tudsz bevonni vállalkozásodba plusz erőforrást, hogy nem kell teljes, főállású munkatársat alkalmaznod.


 


gombocska

 

Név: Gombocska méteráru – rövidáru

Profil: Méteráru, rövidáru, kézimunka bolt.

Cím: Dunakeszi, Kiserdő u. 12.

Weboldal: Gombocska

Webáruház: www.meterarurovidaru.hu

Miért ajánljuk: A Dunakeszi Gombocska méteráru és rövidáru bolt a kötés, horgolás, kézimunka, varrás után érdeklődők kincsesbányája. Az alapanyagok mellett remek ötleteket is találhattok náluk, érdemes ellátogatni boltjukba, weboldalukra.

 


 

 

BOHO design

 

Név: BOHO design

Profil: Bútorfestés, fotótranszfer ajándék, workshop, oktatás

Cím: Dunakeszi

Weboldal: BOHO design

Miért ajánljuk: A Dunakeszi BOHO design bútorfestéssel és fotós fatáblák készítésével foglalkozik illetve antikolás, stencilezés technikai workshopokat tart elsősorban tematikusan anyáknak összeállított lazulós, kikapcsolós “énidő” programmal. Emellett folyamatosan rendelhető az egyedülálló minőségű, kérges fára átvitt saját fotós fatábla, melyet azoknak ajánlunk, akik valóban személyes, egyedi ajándékot keresnek.

 

 


 

 

Bali-Gali

 

Név: Bali-Gali - Aromashopmagyarország

Profil: Az illatélmények otthona...

Cím: Pécs - országos webáruház

Weboldal: bali-gali.com

Webáruház: aromashopmagyarorszag.hu

Miért ajánljuk: A Bali-Gali Kft. 2005 óta forgalmazza Magyarországon válogatott termékeit a mesés Ázsiából. Találsz náluk füstölőpálcákat, mandalákat, illatélmény csomagokat, ruhákat, ajándéktárgyakat, egyéb kiegészítőket. Mi őket ajánljuk, ha illatélményeket keresünk.

 

 


 

Tina rajztanoda

 

Név: Tina Rajztanodája

Profil: Rajzprogramok, Online tanfolyamok, Rajzmeditáció

Cím: Dunakeszi 

Weboldal: Tina Rajztanodája - Kreatív önismeret

Miért ajánljuk: Ha szeretnél megtanulni rajzolni, festeni, érdekelnek a kreatív vagy esetleg meditációs alkotási technikák, jó szívvel ajánljuk Tina Rajztanodáját. Választhatsz rövidebb - hosszabb programokból, oktatásokból, és online rajztanfolyamokat is igényelhetsz.


 

 

Név: LeMi Matatókönyvei

Profil: Pihe-puha textilkönyvek kivehető, mozgatható alkatrészekkel.

Cím: 1188 Budapest, Felleg u. 4. 

Weboldal: LeMi Matatókönyvei

Miért ajánljuk: Kis gyerekek részére készített ajándékok, melyek ötletes, játékos módon segítenek a színek, formák, a minket körülvevő világ felfedezésében. Olyan kreatív hobby alapanyagokat felhasználva melyek mindennaposak, (barkácsfilc, pamutvászon, dekorgumi) mégis szinte új életre kelnek a remek ötletek hatására. Igazi kreatív ötlet, kreatív ajándék.


 

animációs videó

Név: 3D és különleges animációs videó készítése

Profil:  3D és dinamikus animációs videók készítése

Cím: Dunakeszi

Weboldal: Speciális animációs videók

Miért ajánljuk: Speciális animációs videók segítségével sokkal hatékonyabb a figyelem megragadása. Gyorsabban és szemléletesebben lehet közvetíteni a mondanivalót, mint egyszerű grafikával vagy videókkal.