Kérdésed van? Írj nekünk! info@kreativpartner.hu

Őszi dekoráció

Őszi dekoráció

Őszi dekoráció készítéséhez alapanyagok, díszíthető termékek, fa figurák, szalvéták, virágok. Készíts hangulatos őszi dekorációkat.


65termék 130
Választható méretek:
12mm
Szállítási költség:
990 Ft-tól
Raktáron (14 darab)
40 Ft
Egységár: 40 Ft/db
Választható méretek:
15mm
Szállítási költség:
990 Ft-tól
Raktáron (139 darab)
70 Ft
Egységár: 70 Ft/db
Választható méretek:
18mm
Szállítási költség:
990 Ft-tól
Raktáron (120 darab)
90 Ft
Egységár: 90 Ft/db
Választható méretek:
20mm
Szállítási költség:
990 Ft-tól
Raktáron (185 darab)
90 Ft
Egységár: 90 Ft/db
Választható méretek:
25mm
Szállítási költség:
990 Ft-tól
Raktáron (110 darab)
150 Ft
Egységár: 150 Ft/db
Választható méretek:
30mm
Szállítási költség:
990 Ft-tól
Raktáron (10 darab)
250 Ft
Egységár: 250 Ft/db
Szállítási költség:
990 Ft-tól
Raktáron (14 csomag)
890 Ft
Egységár: 74 Ft/fej
65termék 130

Ősz dekoráció

Őszi dekoráció készítéséhez találsz alapanyagokat és ötleteket. Az ősz gyönyörű színeivel, hangulataival elbűvölő. Ha szeretnéd kicsit otthonodba is becsempészni, készíts őszi dekorációkat, őszi ajtódísz vagy őszi koszorú, esetleg őszi asztaldísz vagy falidísz is készíthető alapanyagaink segítségével. Őszi dekorációk iskolába vagy óvodába is készülhetnek.

Hogyan készíthetsz szép őszi dekorációt?

Dekoráció készítésekor mindig gondolj az évszakra. Ez az évnek az a szakasza, amikor az időjárás csípősre és hűvösre fordul. Ez pedig azt jelenti, hogy ez a tökéletes alkalom meleg, vidám dekorációk készítésére, amelyek feldobják az otthont, és a családot. A barátok az ünnepi szezonban várható összes jó dologra gondolnak. Mindössze néhány egyszerű eszközre és néhány alapkészletre van szükséged. (Ha még nincsenek meg az alapanyagok, a Kreativpartner webáruházban mindent megtalálsz)

Előkészületek

Mielőtt elkezdenéd az alkotást érdemes meggyőződni róla, hogy minden megvan, amire szükséged lesz. Az egyik első dolog, amit meg kell tenned, hogy ráhangolódsz az alkotásra, inspirációkat szerzel. Ehhez böngészhetsz őszi dekorációt tartalmazó kiadványokat, de nagyon jó inspirációs források az online felületek, főleg a Pinterest. Egy másik jó ötlet, hogy nyitott szemmel járj a környezetedben, a boltokban. Valószínűleg találsz valamit, amit felhasználhatsz őszi dekorációként.

Őszi dekorációk kellékei

A következő dolog, amire szükséged van a kezdéshez, az néhány kellék. Ilyesmikre gondolunk:

  • Pillanat ragasztó
  • Hobby ragasztó
  • Ragasztópisztoly
  • Festékek
  • Díszíthető alapanyagok
  • Művirágok
  • Koszorú alapok

Őszi dekorációk lehetőségei

Milyen típusú őszi dekorációkat lehet készíteni? Hogyan találhatunk ötleteket? Nagyon sok ötlet közül válogathatsz. A lehetőségek tárháza szinte végtelen. Ilyenek például az őszi díszek, az őszi dekorációk asztalra, az őszi dekorációk falra, az őszi koszorúk, az őszi tök dekoráció és sorolhatnánk.

Alapanyagok

Alapanyagok tekintetében az ősz elkényeztet minket. Rengeteg gyönyörű tököt, kukoricaszárat, makkot és levelet találsz. Használhatsz olyan elemeket is, mint a fahéjrudak, szegfűszeg, szerecsendió, gyömbér és szegfűbors. Ezekhez a természetben fellelhető alapanyagokhoz keverheted a kreatív hobby és dekorációs kellékeket és már készen is álsz az őszi dekorációk alkotásához.

Szánj időt az elkészítésre

Az alkotás professzionális elkésztéséhez időre és erőfeszítésre van szükség. Ezért érdemes legalább néhány órát szánni az egyes dekorációk elkészítésére. Fontos ismerni a fő kreatív technikákat, melyeket szintén megtalálhatsz a Kreativpartner webáruházban.

Őszi színek használata

Az őszi dekorációk kiválasztásakor olyan színeket válassz, mint a narancs, a barna, a sárga, a piros és a zöld. Ezek az ősz színei. Ezeknek a színeknek is válaszd inkább a természetközeli árnyalatait, törekedj harmónikus összhatásra. Ha kreatív ötletek gyűjtését tervezed színekhez, érdemes a természet figyelése mellett színpalettákat is nézegetni.

Hangulat az alkotáshoz

Tegyél be valami lágy, nyugtató zenét, amikor őszi színekkel díszíted otthonodat. A hangulat segít az alkotásban, az ötletek felkeltésében. Ha Neked a zene, vagy az illatok, esetleg az ízek segítenek hangulatba jönni, akkor segítsd az inspiráció, az ihlet megérkezését ezekkel is.

Technikák és termékek

Az őszi dekorációk elkészítéséhez sokféle kreatív technikát alkalmazhatsz. Az alapok a festés a dekupázs és a stencilezés, de kreatív gyurma technikákkal és kreatív gyantaöntéssel is készülhet különlegesebb őszi termék. A kreatív termékek kapcsán választhatsz alapként polisztirol koszorúkat vagy gömböket, fa tálcákat, fa dobozokat, üveg tárgyakat vagy textil alapanyagot. Őszi időszakban is jól kombinálhatók a természet adományai a kreatív ipar termékeivel.

Kellemes alkotást kívánunk

Az ősz nem csak az elmúlásról szól, nem csak a nyár végének és a tél kezdetének az időszaka. Az ősz a színek, a hangulatok időszaka is, ezért pompás és megfelelő időszak a kreatív alkotásra. Az őszi dekorációk készítése, az ötletek megvalósítása nem csak a környezetünket, de hangulatunkat is feldobja.

Szűrés
Színválaszték
Választható méretek
Termék státusza