Rólunk

Szia!

 

Örülünk, hogy ránk találtál és érdeklődsz a kreatív hobby illetve a hobbi művészet iránt.

 

A kreativpartner webáruház a kreativpitypang dunakeszi hobby bolt és kézműves bolt internetes áruháza.

Kreatív hobby boltunk Dunakeszin a Fóti u. 73. szám alatt található.

Kreatív hobby boltunkkal a Dunakeszi, Fót, Göd környékén, Budapest és Vác között élőknek szeretnénk segítséget nyújtani kreatív ötleteik, kézzel készített ajándékaik megvalósításában. Webáruházunknak köszönhetően pedig országosan is elérhetőek vagyunk.

A hobby bolt honlapját elérheted a www.kreativpitypang.hu címen.

 

Dunakeszi kreatív hobby boltunkban évek óta forgalmazunk kreatív hobbi alapanyagokat. Az alapanyagok forgalmazása mellett rendszeresen tartunk kézműves foglalkozásokat, tanfolyamokat, illetve folyamatosan készítünk ajándéktárgyakat, kézműves termékeket, így tapasztalatból tudunk tanácsot adni, segítséget nyújtani, hogy miből mit és hogyan érdemes elkészíteni.

Webshopunk kialakításánál arra törekedtünk, hogy valódi segítséget nyújtsunk ha minőségi és kipróbált kreatív hobby alapanyagokat keresel, vagy ötletet, inspirációt szeretnél kapni, hogy készíts valami szépet egy közelgő alkalomra. Ezért mutatunk rengeteg kreatív ötletet, kézzel készített ajándékot webáruházunkban is. A webáruházban bemutatott kész termék ötletek mind saját készítésűek és csak webáruházunkban, boltunkban kapható alapanyagokból készültek.

Boltunkban és webáruházunkban forgalmazott kreatív hobby anyagok tehát válogatott, általunk is folyamatosan használt termékek. Emellett kiemelt figyelmet fordítunk a megrendelések pontos és gyors teljesítésére, webáruházunk csomagkövetési rendszerének köszönhetően pedig folyamatos információt küldünk a szállítási helyzetről.


Kreatív Műhelyünk csapatának tagjai:

 

Kalmár Tímea

Timi a dunakeszi DecoMűhely vezetője és a decoupage technika avatott szakértője. A kreativpitypang Hobby Boltban sokszor Őt találjátok, Ő segít a vásárlásban. A webshopunkban bemutatott kész termékek egy része is az ő munkája. Ha szeretnél megtanulni magas szinten egy-egy kézműves, kreatív hobby technikát, fordulj bizalommal Timihez.

Béki Emese

Emese webáruház ügyintézőként és bolti eladóként elsődlegesen a beérkező rendelések feldolgozásával, vevőszolgálattal, vásárlói kapcsolattartással foglalkozik, kedvenc hobby területe pedig a szappankészítés és krémek készítése. 

Orczi Bernadett

Bernadett webáruház ügyintézőként és bolti eladóként a rendelések feldolgozásával, ügyfélszolgálattal foglalkozik. Esetenként Ő végzi az árubeszerzést is. Nagyon szépen rajzol és fest, sok kreatív technikában járatos.

Birkásné Bebes Krisztina

Kriszti a kreativpitypang hobby bolt vezetője. Folyamatosan részt vesz hazai és külföldi kreatív hobby tanfolyamokon. A webshopban látható kész termékek jó részét is Ő készítette.


Jó böngészést kívánunk "Ötlettárunkban" illetve javasoljuk iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülj újdonságainkról, aktuális ötletekről, akcióinkról.

Ha szeretnél megtanulni kreatív technikákat, részt szeretnél venni műhelyfoglalkozásainkon, "Műhely" menüpontunk alatt találsz aktuális információkat és itt jelentkezni is tudsz, ha megtetszik valamelyik programunk.

Reméljük téged is hoszzú távon üdvözölhetünk Kreatív Partnereink között.

 

Kreativpitypang hobby bolt és ajándékbolt Dunakeszi

Kreativpartner webáruház Dunakeszi

 

Jó kreatívkodást kívánunk.

Kriszti, Emese, Bernadett és Timi

Mentés

Mentés

 

Ismerkedj a Kreatív Hobby világgal INGYENES email tréningjeink segítségével