Kreativpartner webáruház - Ha az alkotás örömét keresed - AKCIÓINKÉRT KLIKK IDE

Kérdésed van? Írj nekünk! info@kreativpartner.hu

Rólunk

Szia!

 

Örülünk, hogy ránk találtál és érdeklődsz a kreatív hobby illetve a hobbi művészet iránt.

 

A kreativpartner webáruház a Dunakeszi Kreativpitypang Hobby Bolt internetes áruházaként indult, így már 2013. óta segítünk az alkotás iránt érdeklődőknek elképzeléseik megvalósításában.

Kreatív hobby boltunk 2020 júliusig működött, azóta energiáinkat kizárólag webáruházunk fejlesztésére fordítjuk.

Dunakeszi kreatív hobby boltunkban és Kreativpartner webáruházunkban évek óta forgalmazunk kreatív hobbi alapanyagokat. Az alapanyagok forgalmazása mellett rendszeresen tartottunk kézműves foglalkozásokat, tanfolyamokat, illetve folyamatosan készítünk ajándéktárgyakat, kézműves termékeket, így tapasztalatból tudunk tanácsot adni, segítséget nyújtani, hogy miből mit és hogyan érdemes elkészíteni.

Webshopunk kialakításánál arra törekedtünk, hogy valódi segítséget nyújtsunk ha minőségi és kipróbált kreatív hobby alapanyagokat keresel, vagy ötletet, inspirációt szeretnél kapni, hogy készíts valami szépet egy közelgő alkalomra. Ezért mutatunk rengeteg kreatív ötletet, kézzel készített ajándékot webáruházunkban is. A webáruházban bemutatott kész termék ötletek mind saját készítésűek és csak webáruházunkban, boltunkban kapható alapanyagokból készültek.

Webáruházunkban forgalmazott kreatív hobby anyagok tehát válogatott, általunk is folyamatosan használt termékek. Emellett kiemelt figyelmet fordítunk a megrendelések pontos és gyors teljesítésére, webáruházunk csomagkövetési rendszerének köszönhetően pedig folyamatos információt küldünk a szállítási helyzetről.


Kreatív Műhelyünk csapatának tagjai:

 

Béki Emese

Emese webáruház ügyintézőként és bolti eladóként elsődlegesen a beérkező rendelések feldolgozásával, vevőszolgálattal, vásárlói kapcsolattartással foglalkozik, kedvenc hobby területe pedig a szappankészítés és krémek készítése. 

Birkásné Bebes Krisztina

Kriszti a kreativpitypang hobby bolt vezetője. Folyamatosan részt vesz hazai és külföldi kreatív hobby tanfolyamokon. A webshopban látható kész termékek jó részét is Ő készítette.


Jó böngészést kívánunk "Ötlettárunkban" illetve javasoljuk iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülj újdonságainkról, aktuális ötletekről, akcióinkról.

Ha szeretnél megtanulni kreatív technikákat, részt szeretnél venni műhelyfoglalkozáson, "Műhely" menüpontunk alatt találsz ajánlásokat, hogy hol és melyik Kreatív Partnerünk foglalkozásán tudsz aktuálisan részt venni.

Reméljük téged is hoszzú távon üdvözölhetünk Kreatív Partnereink között.

 

Kreativpartner webáruház Dunakeszi

 

Jó kreatívkodást kívánunk.

 

Kriszti és Emese

Mentés

Mentés

 

Ismerkedj a Kreatív Hobby világgal INGYENES email tréningjeink segítségével