Kérdésed van? Írj nekünk! info@kreativpartner.hu

Művészellátó - hobbyművész

Művészellátó - Hobbyművész

Festéshez, rajzoláshoz, művészellátó anyagok, eszközök, felszerelések. Hobbyművészeknek olajfestékek, akvarell festékek, temperák, festőszerek, pasztellek, művész ceruzák.
Művészellátó termékeinket úgy válogattuk össze, hogy a kezdő hobbyművészek és a gyakorlott alkotók is találjanak maguknak megfelelő alapanyagokat, művész eszközöket. Termékeink között megtalálhatóak a Derwent, Talens, Koh-I-Noor, Cretacolor művész és hobbyművész termékek.

Itt találod hobbi művész termékeinket:


1termék 11
1termék 11

Művészellátó - Hobbyművész

Kreativpartner kreatív hobby és művészellátó bolt.
Művészellátó és hobbyművész termékeink válogatásánál arra törekedtünk, hogy mind a kezdő, mind a haladó alkotók megtalálják a szükséges alapanyagokat, eszközöket. A Kreativpartner hobby és művészellátó webáruházban megtalálhatóak az olaj, akril, akvarell, tempera festéshez szükséges alapanyagok, eszközök illetve a grafit, szén, pasztell rajzeszközök. A szintén megtalálható festőszerek, kiegészítők, rajz és festőeszközök is a művészek, hobbyművészek minőségi alkotását segítik.

Ha az alkotás örömét keresed, válaszd a Kreativpartner webáruházat.

Több mint 3000 kreatív hobby és hobbi művész alapanyag között válogathatsz nálunk. Webáruházunkban mindig találsz akciós termékeket, és számos újdonságot. Folyamatosan aktualizáljuk termékkészletünket és figyeljük a kreatív valamint művészellátó termékek legújabb trendjeit. Raktrákészletről szolgálunk ki extra gyors szállítási szolgáltatással. Munkanapokon délelőtt 10 óráig leadott rendeléseket még aznap, 10 óra utáni rendeléseket pedig másnap átadjuk a GLS futárszolgálatnak. Megrendelésedet így 1-3 munkanapon belül kézhez kapod. 15.000 Ft felett ingyenes szállítással állunk rendelkezésedre. Törzsvásárlói és V.I.P. törzsvásárlói programunkat regisztrált vásárlóként tudod kihasználni, melynek keretében 5%-os illetve 7%-os állandó kedvezményre szerezhetsz jogosultságot, ezért is javasoljuk, hogy regisztrálj webáruházunkban. Rengeteg ötlettel, tippel segítjük alkotó hobbi művész Partnereinket, melyeket "Ingyenes" menüpontunk alatt találsz.

Minőségi, válogatott kreatív hobby és dekorációs alapanyagokat forgalmazunk, így került be termékválasztékunkba a hobbi művész, művészellátó termékkör is.

Forgalmazó: kreativpartner