Kreativpartner webáruház - Ha az alkotás örömét keresed - AKCIÓINKÉRT KLIKK IDE

Kérdésed van? Írj nekünk! info@kreativpartner.hu

FIMO gyurma - süthető gyurma

FIMO gyurma - süthető gyurma

FIMO gyurmáink között süthető gyurmák és levegőn száradó Fimo gyurmák is megtalálhatóak, illetve formázó eszközöket is ajánlunk. A Fimo gyurma a kezdőtől a profi szintig nyújt megoldásokat a szobrászkodni vágyóknak.

A kész alkotásokat 110 Celsius fokon, elektromos sütőben, 25-30 percig égessük ki.

A FIMO kollekciókat alábbi képekre kattintva találod:

FIMO hőre keményedő gyurma

Mi is aktívan használjuk a FIMO gyurmákat és FIMO gyurma formázó eszközöket.

A süthető gyurma segítségével szinte minden elképzelésedet megvalósíthatod.

Találsz webáruházunkban számos ötletet FIMO süthető gyurmából. Készítünk dísztárgyakat, szobrokat, figurákat, de ékszereket, gyűrűket is a süthető gyurmákból. Webáruházunk "kreatív ötletek" kategóriái között is érdemes böngészni, mert számos ötletes gyurma figurát találhattok.

Különösen ajánljuk a gyurma formázó eszközöket. Ezek olyan professzionális formázó eszközök, amelyek speciálisan a ezekhez a gyurmákhoz lettek kifejlesztve és nagymértékben segítik a formázást, alkotást.

Sütés után (110 celsius fokon, 25-30 percig) az elkészített figura vagy modell megkeményedik, szilárd lesz. Sütés és hülés után a kész figura festhető akril festékekkel vagy POSCA tollal.

A FIMO Kids süthető gyurmákat a legkisebb gyurmázóknak ajánljuk.

A FIMO Soft süthető gyurma termékcsalád könnyebben formázható, így elsősorban gyerekek részére ajánlott.

A FIMO Effect süthető gyurma család érdekes és különleges színeivel az ékszerkészítés, modellezés alapanyaga.

A FIMO Professional süthető gyurma termékcsalád pedig a rutinosabb szobrászkodók, figura készítők kedvelt alapanyaga.
Széles szín és többféle kiszerelés - méret választékkal rendelkeznek.
A Fimo gyurmák mellett kaphatóak készletek és a gyurmázást segítő, FIMO formázó eszközök is.
Készíthetőek a FIMO gyurmákból szobrok, figurák, ékszerek, dísztárgyak, stb.

Ha az alkotás örömét keresed, válaszd a Kreativpartner webáruházat.

Több mint 3000 kreatív hobby, dekorációs és hobbi művész alapanyag között keresgélhetsz. Webáruházunkban mindig találsz akciós termékeket, és újdonságot, áruválasztékunkat rendszeresen frissítjük, aktualizáljuk. Folyamatosan követjük a kreatív hobby trendeket. Raktrákészletről szolgálunk ki, extra gyors szállítást biztosítva. Munkanapokon délelőtt 10 óráig leadott rendeléseket aznap, 10 óra utáni rendeléseket másnap átadjuk a futárszolgálatnak, így 1-3 munkanapon belül átveheted csomagodat. 15.000 Ft felett szállításunk ingyenes. Törzsvásárlói és V.I.P. törzsvásárlói programunkat regisztrált vásárlóként tudod kihasználni, melynek keretében 5%-os illetve 7%-os állandó kedvezményre szerezhetsz jogosultságot, ezért is javasoljuk, hogy regisztrálj webáruházunkban. Rengeteg ötlettel, tippel, videós és letölthető kisokossal segítjük alkotó vágyadat, melyeket "Ingyenes" menüpontunk alatt találsz.

Minőségi, válogatott kreatív hobby és dekorációs alapanyagokat forgalmazunk, így került be termékválasztékunkba a Fimo süthető gyurma termékcsalád is.

Forgalmazó: kreativpartner