Hamarosan megújulunk, figyeld oldalunkat!

Kérdésed van? Írj nekünk! info@kreativpartner.hu

Műnövények

Műnövények

A műnövény kategóriánkban megtalálhatóak a textilből készült virágfejek és csokrok, zöld díszítő növények, pickek, bogyós ágak, pozsgások...

Műnövények

A selyemvirág szó ma már inkább egy összefoglaló név a virágkötészetben használt műnövényekre, de régen valóban selyemből varrták Kínában. De mivel ezek nagyon drágák lennének, elkezdték őket ipari módon gyártani. A műnövények többféle alapanyagból készülhetnek. Vannak a valóban műagyagból gyártott műnövények, ezek inkább különféle zöldek, pozsgások, bogyók, termések, gyümölcsök. A polifoam, vagy habvirágok. És a textil alapanyagúak, melyek nagyon szépen tükrözik visszaadják a valódi virágok felépítését, megjelenését.

A selyemvirágok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, hiszen tartósak, nem igényelnek gondozást, könnyen tisztíthatóak, nem hervad el, minden évszakban beszerezhetőek, nem okoznak allergiát, és nagyon jól kombinálhatóak száraz termésekkel, fa dekorációkkal, kerámia figurákkal.

A műnövények kategóriát több részre osztottuk, külön kategóriában találod a virágfejeket, virágcsokrokat, zöld növényeket, pozsgásokat, bogyós ágakat, pickkeket.

Tipp: Vannak olyan műnövények, melyeknek a felülete nincs semmi olyan anyaggal lefújva, ami érintésre lejönne a növényről. Ezeknél a zöldeknél, csokroknál, lehetőség van az átszínezésre, amit a Pinty plus Evolution, vagy a Pinty Plus Home festék sprayvel meg is tehetsz.