Kérdésed van? Írj nekünk! info@kreativpartner.hu

Kreatív Villámtréning

kreatív villámtréning

Csatlakozz kreatív Partnereink közé és 3 részes, ingyenes email Kreatív

Villámtréningünk mellett, még tiéd lehet két kedvezményes kupon is.

 

Szeretnéd megtudni, hogyan tudsz egyedi feliratokat felvinni alkotásaidra, mire jó a Pirográf és megismernél egyéb kreatív "trükköket", hasznos praktikákat is?

Ingyenes Kreatív Villámtréningünket úgy állítottuk össze, hogy mind a kezdő, mind a tapasztaltabb "kreatívkodók" kapjanak ötleteket, találjanak újdonságokat. A technikák egyszerűen elsajátíthatóak, nem igényelnek különleges kézügyességet, még is olyan ötletekhez juthatsz, amelyekkel garantáltan szép és egyedi ajándékokat készíthetsz.

 

lovacskásdísz  FIMO gyűrű  tündérkés táska 

Csatlakozz hát hozzánk és induljon a Kreatív Villámtréning, na meg legyen Tiéd a DUPLA KUPON!

 

Itt tudod igényelni az email tréninget DUPLA kuponnal:

kreativpartner

 

 


 

Ha csatlakozol Kreatív Partnereink közé, kreatív hobby ötletek mellett rendszeresen tájékoztatunk a kreatív hobby piac újdonságairól, akcióinkról, kupon ajánlatainkról, színes ötletekről, kreatív hobby ötletekről.

Egy hetes villámtréningünk után hetente egyszer jelentkezünk, de minden hónapban új akciókra, kedvezményes kuponokra, színes ötletekre, kreatív hobby újdonságokra számíthatsz tőlünk.

Érdemes tehát csatlakozni Kreatív Partnereink közé, mert a kedvezmények mellett rengeteg újdonság, színes ötlet, kreatív ötlet jut el Hozzád.

Kreatív villámtréningünk az alaptechnikákat érinti, de blogunkban folyamatosan írunk új kreatív ötletekről és technikákról, anyagokról.

Leveleinkről bármikor leíratkozhatsz, de reméljük tetszenek majd, így nem teszed.:):)

Csatlakozz hát Te is Kreatív Partnereink közé

Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod: Kreativpartner adatvédelmi tájékoztató

Kreativpartner - Színes ötletek

Kreativpartner - Kreatív ötletek