Kérdésed van? Írj nekünk! info@kreativpartner.hu

Kreatív Suli Gyerekekkel

kreatív suli

Csatlakozz kreatív Partnereink közé és 3 részes, Kreatív Suli Gyerekekkel programunk mellett, még tiéd lehet két kedvezményes kupon is.

 

Szeretnéd megtudni, hogy mi az igazi sztár kreatív alkotás a Gyerekek körében, vagy hogyan tudsz saját játékfigurákat készíteni Velük,

mire jó a Zsugorka, hogyan készül a Mozaik Maci és megismernél

egyéb "kreatív trükköket" is? 

Szeretnél jó ötleteket gyereknapra, születésnapra, ajándékozáshoz, vagy csak tartalmas időtöltésre vágysz a Gyermekeiddel?

 

Ingyenes Kreatív Suli Gyerekekkel email programunkat  úgy állítottuk össze, hogy mind a kezdő, mind a tapasztaltabb "kreatívkodók" kapjanak ötleteket, találjanak újdonságokat. A technikák egyszerűen elsajátíthatóak, nem igényelnek különleges kézügyességet, mégis olyan ötletekhez juthatsz, amelyekkel garantáltan szép és egyedi alkotásokat készíthettek

és kellemes időt tölthettek együtt a Gyerekekkel.

betűkMozaik macihűtőmágnes

 

Csatlakozz hát hozzánk és induljon a Kreatív Suli gyerekekkel program, na meg legyen Tiéd a DUPLA KUPON!

 

Itt tudod igényelni a Kreatív Suli email tréninget DUPLA kuponnal:

kreativpartner

 

 


 

Ha csatlakozol Kreatív Partnereink közé, kreatív hobby ötletek mellett rendszeresen tájékoztatunk a kreatív hobby piac újdonságairól, akcióinkról, kupon ajánlatainkról, színes ötletekről, kreatív hobby ötletekről.

Egy hetes villámtréningünk után hetente egyszer jelentkezünk, de minden hónapban új akciókra, kedvezményes kuponokra, színes ötletekre, kreatív hobby újdonságokra számíthatsz tőlünk.

Érdemes tehát csatlakozni Kreatív Partnereink közé, mert a kedvezmények mellett rengeteg újdonság, színes ötlet, kreatív ötlet jut el Hozzád.

Kreatív villámtréningünk az alaptechnikákat érinti, de blogunkban folyamatosan írunk új kreatív ötletekről és technikákról, anyagokról.

Leveleinkről bármikor leíratkozhatsz, de reméljük tetszenek majd, így nem teszed.:):)

Csatlakozz hát Te is Kreatív Partnereink közé

Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod: Kreativpartner adatvédelmi tájékoztató

Kreativpartner - Színes ötletek

Kreativpartner - Kreatív ötletek