Kérdésed van? Írj nekünk! info@kreativpartner.hu

Art Mica ásványpor és Fémpigment porok

Pentart Art Mica ásványpor és Pentart Fémpigment porok

Ásvány és fémpigment porok érdekes fémes és színes hatásokat érhetünk el.

Részletes ismertető a lap alján!

 

 


3termék 13
3termék 13

Pentart Art Mica ásványpor és Pentart Fémpigment porok

Ha szereted a pigment porokat, akkor ezeket imádni fogod!
Az eddig ismert termékek mellé a Pentart előrukkolt, most két új alapanyaggal az Art Mica ásványporral, és a Fémpigmentekkel. Ezeket a pigmenteket a Szuper üveggyantával együtt hozta ki a gyártó, de természetesen nem csak hozzá használhatod, hanem keverheted vízbázisú és oldószeres lakkokba, gélekbe, szappanba, gyertyába, és még kipróbálhatod műköröm díszítésekhez is. Kiegészítheted vele scrapbook, vagy mixed-media projektedet. Rászórhatod öntapadós ragasztóval bevont felületekre, kikenheted vele a szilikon formát is, mielőtt beletöltöd a műgyantát, így gyönyörű csillogó felszínt kapnak a tárgyak.
A Pentart ArtMica pigmentek ragyogó, színpompás árnyalatai lélegzetelállító csillogásukkal igazán egyedivé teszik alkotásodat. Kísérletezz a színekkel, keverd össze, variáld és alakítsd ki saját stílusod!
A Mica porból a jelenlegi 9 színhez, érkezik még 4 féle, míg a fém pigmentek 3 féle színben kaphatóak. A kiszerelések 8 és 9 gramm anyagot tartalmaznak.
Milyen hatást érhetünk el a Mica pigment porokkal?
Ha teljesen elkeverjük, és elegendő mennyiséget rakunk a gyantába a Mica porból, akkor egy nagyon szép, intenzív színű, gyöngyházasan csillogó anyagot kapunk, ami egységes színű, ha pedig kevesebbet teszünk bele, és nem keverjük el teljesen, csak felületesen, akkor pedig márványos hatású lesz a tárgyunk. Az érdekes, hogy amíg a gyantaszínezőnél vigyázni kell a gyanta-színező arányra (lásd: az előző részben) addig a Pentart Mica pigment pornál, nincs felső határ, a pigment por nem befolyásolja a műgyanta kikeményedését.
És milyen lesz a hatása a fém pigmentnek?
Láttál olvasztott, folyékony halmazállapotú fémet! Na, ez úgy néz ki! Gyönyörű, fémes csillogása lesz összekeverve a műgyantával, hiszen igazi fém pigmenteket tartalmaz. Arra figyeljünk ennél az anyagnál, hogy UV gyantához csak keveset használjunk belőle, mert gátolhatja az UV átvilágítását, így nem fog rendesen megkötni, inkább csak jelképes legyen a jelenléte! Maga a pigment nagyon könnyű, amint kinyitjuk a doboz tetejét szinte repkedni kezd a nagyon finom pigment. Ebből az is következik, hogy ez a három féle színű pigment a gyanta kikeményedése közben felemelkedhet a felszínre, ha nincs teljesen elkeverve.

Kreativpartner webáruház - műgyanta