Kreativpartner webáruház - Ha az alkotás örömét keresed - AKCIÓINKÉRT KLIKK IDE

Kérdésed van? Írj nekünk! info@kreativpartner.hu

Adventi koszorú kellékek

Adventi koszorú kellékek

Adventi koszorú készítéséhez termések, terméscsomagok, gyertyák, gyertyatüskék, fa és narancs szeletek. Válassz egy koszorú alapot és díszítsd fel adventi koszorú kellékekkel.


148termék
 
148termék

Adventi koszorú kellékek


A rossz idő beköszöntével egyre többet foglalkozunk az Advent és a Karácsony időszakával. De most foglalkozzunk inkább az Advent időszakával. Ilyenkor készítjük az adventi koszorúkat, asztaldíszeket. És most tekintsünk el a hagyományos koszorúktól, és szárnyaljon a inkább a fantáziánk.

Adventi koszorú alapok:

Az adventi koszorú alakja lehet kör, ovál, négyzet, vagy téglalap. 

Anyagát tekintve nagyon szeretik a szalma, illetve polisztirol, más nevén hungarocell koszorúkat, de a vessző, vagy ágakból állók is kedveltek. Manapság pedig nagyon elterjedt a különböző alakú fa, vagy fém tálcák vagy ládák, fiókok, kaspók, de akár bögrék feldíszítése is.

A koszorúk bevonása, betekerése, szalma, vagy polisztirol koszorú esetén történhet szélesebb szőrmével, zsákvászon, vagy juta szalaggal, vastag fonalakkal, bármilyen méterárú anyaggal, filc anyaggal...

Adventi gyertya:

Az adventi gyertya rögzítéséhez mindenképpen ajánljuk a gyertyatüskét, ami meggátolja, hogy a gyertya közvetlenül érintkezzen a koszorú alappal, így az sokkal biztonságosabb lesz.

Most már nem szükséges a szokásos lila-rózsaszín kombót használni, hanem színben és formában is igazíthatjuk az adventi koszorúnk színéhez és stílusához. Lehet mártott, vagy risztikus, mintás, vagy különböző formájú, mint mondjuk fenyőfa, maci, pingvin, angyalka, és még sorolhatnánk.

Adventi koszorú díszítése:

Az adventi koszorú díszítéséhez olyan sokféle alapanyagot tudunk felhasználni, hogy fel sem tudjuk sorolni az összeset, de pár ötletet adunk.

A legszívesebben használt alapanyagok a természetben is megtalálható szárított termések, virágok, bogyók, fenyőágak, gallyak. De használhatunk kagylókat, fakérget, zuzmót, mohát is.

Nagyon divatosak mostanában a selyemvirágokkal és műnövényekkel díszített koszorúk is. Kiegészíthetjük úgynevezett pickekkel, ami kisebb méretű mű termések, bogyók, figurák, vagy gyöngyöket jelent.

Válasszunk ki egy nagyobb méretű figurát ami meghatározza a koszorú egész alapját, hangulatát, és ami kiinduló pontnak is tekinthető.