Kérdésed van? Írj nekünk! info@kreativpartner.hu

Tempera

Tempera

Minden tempera termékünk vízbázisú és megfelel a szigorú európai előírásoknak melyek a gyerekek számára forgalomba hozandó termékek minőségére vonatkoznak. Temperáink 100 és 500 ml kiszerelésben érhetőek el, mindig figyelj a méret választásra. A színek egymással nagyon jól keverhetőek. 

Kattints alábbi képekre, hogy elérd tempera választékunkat:

Tempera

Óvodák és iskolák egyik kedvenc festéke, a tempera. Széles színválasztékban és kétféle kiszerelésben érhető el a Kreativpartner webáruházban.

A temperákkal nem csak a klasszikus, hanem egyedi technikákat is megvalósíthatsz. Például érdekes karcképek készítésére is használható. Ezt úgy tudod megvalósítani, hogy fehér fotó kartont színes zsírkrétával besatírozol, majd temperával lefested a lapot. Száradás után fogpiszkálóval formákat karcolhatsz a temperába. Jó kis ötlet igaz? Próbáld ki :)

Ha az alkotás örömét keresed, válaszd a Kreativpartner webáruházat.

Több mint 3000 kreatív hobby és dekorációs alapanyag között keresgélhetsz, így természetesen megtalálod nálunk a legjobb tempera festékeket is. Webáruházunkban mindig találsz akciós termékeket, és rengeteg újdonságot. Raktrákészletről szolgálunk ki és extra gyors szállítást biztosítunk. Munkanapokon délelőtt 10 óráig leadott rendeléseket aznap, délelőtt 10 óra utáni rendeléseket másnap átadjuk a futárszolgálatnak, így 1-3 munkanapon belül átveheted csomagodat. 15.000 Ft felett ingyenes szállítást biztosítunk, érdemes tehát egy picit nagyobb csomagot összeválogatnod. Törzsvásárlói és V.I.P. törzsvásárlói programunkat regisztrált vásárlóként tudod kihasználni, melynek keretében 5%-os illetve 7%-os állandó kedvezményre szerezhetsz jogosultságot. Rengeteg inspirációval, ötlettel, tippel segítjük alkotó tevékenységedet, melyeket "Ingyenes" menüpontunk alatt találsz.

Minőségi, válogatott kreatív hobby és dekorációs alapanyagokat forgalmazunk, így került be termékválasztékunkba a tempera termékcsalád is.

Forgalmazó: kreativpartner

Szűrés