Kérdésed van? Írj nekünk! info@kreativpartner.hu

Pentart színes fólia pelyhek

Pentart színes fólia pelyhek


Vékony, színes, metálos csillogású fólia pelyhek.


11termék 111
11termék 111

Pentart színes fólia pelyhek


Lehellet vékony, színes, metál hatású fóliapelyhek, amit az öntapadóra száradó ragasztóval vagy a füstfólia ragasztóval vihetünk fel a díszítendő felületre. A munka zárására Pouring lakkot használjunk. A pelyhek 11 színben kaphatóak, ebből 3 vegyes színű.

A színes fólia pelyheket a műgyantába is beletehetjük díszítésként.

A Pentart füstfólia pelyheket és a Pentart Galaxy pelyheket valószínű már ismeritek, de azért nézzük meg őket és vegyük hozzá a Pentart újdonságát a Színes Fólia pelyheket.
A Pentart Galaxy pehely 1-8mm nagyságú szabálytalan, irizáló színes, vagy fényesen csillogó műanyag könnyű kis lapocskák, mely visszatükrözik a fényt. Világos és sötét felületen is használható, így különböző színhatásokat érhetünk el vele. A sötét felületeken erőteljesebb színű lesz, míg a világosabb felületeken paszteles árnyalatú.
Ha csak a tárgy felületét szeretnénk díszíteni, kenjük rá öntapadóra száradó ragasztót, majd ecset segítségével oszlassuk el. Pouring lakkal védjük a felületet. Ha nem csak a felületet, akkor bele keverhetjük gálpasztába, vagy Pouring lakk rétegei közé, és a Szuper Üveggyantába is.
Pentart Színes fólia pelyhek és füstfólia pelyhek. A füstfólia ragasztóra, vagy a 3D ragasztóra felvíve, szép fényes, metálos csillogású felületeke kapunk, melyeket Pouring lakkal tehetünk tartóssá. A ragasztókat felvihetjük simán ecsettel, vagy stencilen keresztül spatulával, festőkéssel is. Miután öntapadóra száradt a ragasztó, egy ecset segítségével ráhelyezzük a fóliát, és szépen elterítjük rajta, majd a felesleget letakarítjuk.
Mindhárom termék nagyon szépen alkalmazható a Szuper Üveggyantához, vagy az UV-ra keményedő gyantához is. Keverjük bele a gyantába, és szép csillogó hatásokat érhetünk el vele. A színeket itt is keverhetjük egymással. Igazán szivárványos – csillám pónis alkotások is születhetnek belőle. A variációknak csak a képzeletünk szab határt. Igazán izgalmas lehet, ha még egy kis Pentart szórógyönggyel is megbolondítjuk.
Hogy mennyit tehetünk az epoxi gyantába? Nincs megszabva, nincs felső határa a keverési aránynak, inkább csak azt mondanánk, hogy „építhető” legyen az anyag, massza jellegű, ha belerakjuk a formába, a gyanta a pehely alá is le tudjon folyni, de az agyag ne csússzon széjjel. Tökéletes alapanyag az ásvány geodák megalkotásához, nagyon jól tud mutatni a gyöngyházas Mica poros és a gyantaszínezős, vagy MediaInkes üveggyanta mellett.

Kreativpartner webáruház - műgyanta

 

Szűrés
Színválaszték
Termék státusza