Kérdésed van? Írj nekünk! info@kreativpartner.hu

Repedő rendszerek

Repedő rendszerek

Repedő rendszerek csoportjába tartoznak az egykomponensű és a kétkomponenső repesztők, repesztő lakkok. Nagyon érdekes felületeket hozhatsz létre ezeknek az anyagoknak a használatával. Figyelmesen olvasd el a termékeknél található leírásokat a használatról, sok helyen videó útmutatókat is találsz.

Alábbi képekre kattintva találod repesztő termékeinket


Keresendő kifejezés
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft

Repedő rendszerek

A repedő rendszerek között megtalálhatóak az egyfázisú "színrepesztő", a kétfázisú "lakkrepesztő" és a kicsit vastagabb struktúrájú repedő paszták.

Egyszerű példa:

Az egyfázisú repesztő,  két akrilfesték közé kerül, és a felső réteg reped meg, így az alsó akril színe jelenik meg a repedésekben. Ezután jöhet a dekupázsolás szalvétával, vagy rizspapírral, majd lakkozás.

A kétfázisú repesztőlakk a dekupázsolás után jön. Először az első fázis, majd a második, és ez után jöhet az antikoló paszta, visszatörlés majd a lakkozás.

Itt találsz két inspiráló videót a repedő rendszerek használatához:

 

Ha az alkotás örömét keresed, válaszd a Kreativpartner webáruházat.

Több mint 3000 kreatív hobby és dekorációs alapanyag között keresgélhetsz webáruházunkban, így számos repesztőlakkot, repedő rendszert is találsz nálunk. Webáruházunkban mindig találsz akciós termékeket, és rengeteg újdonságot. Raktrákészletről szolgálunk ki extra gyors szállítással. Munkanapokon délelőtt 10 óráig leadott rendeléseket aznap, 10 óra utáni rendeléseket másnap átadjuk a futárszolgálatnak, így 1-3 munkanapon belül átveheted csomagodat. 15.000 Ft felett ingyenes szállítással állunk rendelkezésedre. Törzsvásárlói és V.I.P. törzsvásárlói programunkat regisztrált vásárlóként tudod kihasználni, melynek keretében 5%-os illetve 7%-os állandó kedvezményre szerezhetsz jogosultságot. Ezért is érdemes regisztrálnod nálunk. Rengeteg ötlettel, tippel segítjük alkotó Partnereinket, melyeket "Ingyenes" menüpontunk alatt találsz.

Minőségi, válogatott kreatív hobby és dekorációs alapanyagokat forgalmazunk, így került be termékválasztékunkba a repesztő lakk, repedő rendszerek termékcsalád is.

Forgalmazó: kreativpartner