Kérdésed van? Írj nekünk! info@kreativpartner.hu

Kreatív Kisokos - játék

Szia!

 

pitypang lány

 

Ezt most sajnos nem sikerült eltalálnod.

De ne csüggedj, van segítség!

Ha érdekelnek a kreatív hobby technikák, kíváncsi vagy az alapanyagok viselkedésére, csatlakozz Kreatív Partnereink közé és igényeld 8 részes, ingyenes Kreatív Kisokos email programunkat.

A Kreatív Kisokos programot úgy állítottuk össze, hogy a kezdő és tapasztaltabb kreatívkodók is találjanak ötleteket, újdonságokat.

Ha szeretnéd megtudni, hogy mi a különbség a különböző repesztők között, milyen paszták vannak, melyik lakkot mire érdemes használni, mire jó a rozsda effekt, ne hagyd ki ezt a programot!

Nincs szükség sok oldalas könyveket bújni, mintadarabokon keresztül, képek segítségével, azonnal láthatod, hogy melyik kreatív hobby anyagnak milyen a megjelenése, mire tudod használni.

egyfázisú repesztőlakkozásPatina hatás effectstruktúrpaszta és hópaszta

Mindezeken felül, még két kedvezményes vásárlási kupont is adunk ajándékba.

Igényeld hát most, az ingyenes Kreatív Kisokost.

 

kreativpartner

 

 


 

Ha csatlakozol Kreatív Partnereink közé, kreatív hobby ötletek mellett rendszeresen tájékoztatunk a kreatív hobby piac újdonságairól, akcióinkról, kupon ajánlatainkról, színes ötletekről, kreatív hobby ötletekről.

Egy hetes villámtréningünk után hetente egyszer jelentkezünk, de minden hónapban új akciókra, kedvezményes kuponokra, színes ötletekre, kreatív hobby újdonságokra számíthatsz tőlünk.

Érdemes tehát csatlakozni Kreatív Partnereink közé, mert a kedvezmények mellett rengeteg újdonság, színes ötlet, kreatív ötlet jut el Hozzád.

Kreatív villámtréningünk az alaptechnikákat érinti, de blogunkban folyamatosan írunk új kreatív ötletekről és technikákról, anyagokról.

Leveleinkről bármikor leíratkozhatsz, de reméljük tetszenek majd, így nem teszed.:):)

Csatlakozz hát Te is Kreatív Partnereink közé

Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod: Kreativpartner adatvédelmi tájékoztató

Kreativpartner - Színes ötletek

Kreativpartner - Kreatív ötletek