Kérdésed van? Írj nekünk! info@kreativpartner.hu

Ragasztópisztoly - Menta színben - normál
Ragasztópisztoly - Menta színben - normál
7 490 Ft
ÚJ

Ragasztópisztoly - Menta színben - normál

Ragasztópisztoly - Menta színben - normál


Koszorúk készítéséhez, dekorgumi szobrászathoz, tárgyak gyors összeragasztásához ajánljuk a ragasztópisztolyt.

Ha nem használod, egy kapcsolóval lekapcsolhatod.

A  normál méretű ragasztópisztolyhoz a 1cm-es utántöltőt válaszd

A színe pedig egyszerűen gyönyörű - menta színű :)

Várható kiszállítás
2024.06.25
Raktáron   (2 db)
7 490 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Mit kell tudni a ragasztópisztoly használatáról?

Használati utasítás:

A ragasztópisztoly használatakor néhány fontos dologra kell odafigyelni. Íme néhány alapvető tudnivaló a ragasztópisztoly használatával kapcsolatban:

Biztonság: A ragasztópisztoly forró ragasztót használ, ami égési sérülést okozhat. Mindig tartsd távol az ujjaidat és a bőrödet a ragasztópisztolytól, különösen akkor, amikor működésben van vagy frissen használtad. 

Alapanyagok: A ragasztópisztolyt általában különböző anyagok ragasztására használják, például fa, műanyag, papír, textília, hab és sok más. Ellenőrizd, hogy a kiválasztott ragasztó alkalmas-e az adott anyaghoz.

Felmelegedési idő: A ragasztópisztoly felmelegszik a ragasztó használata előtt. Általában 2-5 percig tart, amíg a pisztoly teljesen felmelegszik, de ez az időtartam a készüléktől függ.

Ragasztópatronok: A ragasztópisztolyhoz általában ragasztópatronokat használnak. Ellenőrizd, hogy a pisztolyodhoz milyen típusú patronok használhatók, és győződj meg róla, hogy megfelelően illeszkednek-e a készülékbe. A patronokat a pisztoly hátuljába helyezd be, majd hagyd, hogy a ragasztó olvadjon és áramoljon a pisztoly csúcsához.

Pontos használat: Amikor a ragasztópisztolyt használod, figyelj arra, hogy pontosan és óvatosan dolgozz. A forró ragasztó gyorsan szárad és ragaszkodik, tehát ne hagyd, hogy túl sok idő elteljen, mielőtt összeilleszted a felületeket. Az egyenes vonalakhoz és a kisebb munkadarabokhoz használhatsz támasztókot vagy segédeszközöket a könnyebb irányítás érdekében.

Tárolás: Használat után mindig hagyd lehűlni a ragasztópisztolyt, mielőtt elrakod. A forró ragasztó veszélyes lehet, ha nem megfelelően tárolod. A pisztolyt helyezd vízszintes felületre, és várj, amíg teljesen kihűl.

Ezek az alapvető útmutatók segítenek a ragasztópisztoly biztonságos és hatékony használatában. Mindig olvasd el a készülék használati útmutatóját, és tartsd be a gyártó által ajánlott biztonsági előírásokat.

Ragasztó pisztoly - Menta színű kicsi
AC100-24V, FM50-60Hz, 15W

Adatok
Változat
Normál méret
Szállítási költség
990 Ft-tól
Cikkszám
MP930
Csomagajánlatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!