Hamarosan megújulunk, figyeld oldalunkat!

Kérdésed van? Írj nekünk! info@kreativpartner.hu

Vírusvészhelyzet tájékoztató

Kedves Vásárlóink,

A kialakult vírusvészhelyzet miatt átgondoltuk, átalakítottuk működésünket vásárlóink és dolgozóink védelmében.

Kreativpitypang Hobby Boltunk (Dunakeszi, Fóti út 73.) részidőben tart nyitva. Szerdán és pénteken 10-15 óra között tudjuk fogadni vásárlóinkat és ekkor tudjuk átadni a webáruház rendelés során személyes átvételt kérő vásárlóink csomagjait is.

A webáruház csomagoláson kívüli munkafolyamatainkat home office keretében oldjuk meg, minimálisra szorítva a társas érintkezést jelen időszakban.

Nagykereskedő partnereink alapvetően csak kiszállítással vállalják a megrendeléseket, személyesen nem mehetünk hozzájuk, így az átfutási idők növekedni fognak, de csökken a fertőzésveszély.

Kollégáink kiemelten figyelnek a személyes higiéniára, a webáruházas rendelések összekészítése közben is rendszeres kézmosással, fertőtlenítéssel próbáljuk csökkenteni a vírushordozás és fertőzés veszélyét.

Kérjük telefonon 8 és 14 óra között keress minket, illetve egyeztetés miatt, mi is ebben az időszakban fogunk keresni benneteket.

Vedd figyelembe, hogy nagyon sok átvevő hely/PickPackPont csak délután 3-ig lesz nyitva. Csak ekkor tudod átvenni csomagjaidat.

A GLS futárok folyamatosan dolgoznak, ameddig más döntés nem születik. A futárszolgálatok fontos megelőző intézkedéseket tettek annak érdekében, hogy biztonságosan kapjátok meg csomagjaitokat, így azt javasoljuk, hogy az alapvető javaslatokat betartva (kézfogás elkerülése, kézmosás csomagátvétel után stb.) ezt a szállítási csatornát használjátok.

A GLS futárszolgálat bevezetett egy új "Érintés nélküli kézbesítés (Contactless delivery)", csomagátvételi módszert, melyre természetesen mi is átálltunk, így csökkentve még inkább a fertőzésveszélyt.

Ezzel a szolgáltatással szeretné a GLS futárszolgálat még biztonságosabbá tenni ügyfeleinknek a csomagkézbesítési folyamatot. A megrendeléssel minden feladott csomag esetében a kézi szkenneren történő Címzett aláírást, a kézbesítő futár által rögzített szolgáltatás kód (CLD) helyettesíti.

 

Általánosságban számítani lehet hosszabb átfutási időkre és rendelési hiányokra, melyeket veletek egyeztetve megpróbálunk cserével, más, hasonló termék pótlásával kompenzálni.

Figyeljük az Operatív Törzs tájékoztatásait és más hivatalos csatornákat is, hogy mindennapi működésünkbe beillesszük a legjobb gyakorlatokat és módszereket.

Webáruházunk reméljük a válság ideje alatt folyamtosan tud üzemelni és rövidesen visszatérhetünk a megszokott működési rendhez.

Megköszönjük megértéseteket,

Vigyázzatok egymásra és magatokra!

KreativPartner csapata

Kriszti, Emese, Bernadett és Timi,