Hamarosan megújulunk, figyeld oldalunkat!

Kérdésed van? Írj nekünk! info@kreativpartner.hu

Nyereményjáték

döntsd el te

 

Döntsd el Te, hogy melyik Dunakeszi Iskolás Osztály vagy Ovis Csoport nyerje a 20.000 forint értékű Mikulás ajándék utalványt, amit a Kreativpitypang hobby boltban lehet beváltani.

Nem kell mást tenned, mint kommentelni a Kreativpartner webáruház facebook oldalán a nyereményjáték posztot itt: Kreativpartner facebook játék

A komment csak a Suli vagy az Ovi osztályának / csoportjának a megnevezése legyen. (Például: "Szt. István ált. isk. 2. a" vagy "Eszterlánc óvoda nyuszi csoport")

A játékban Dunakeszi iskolák és óvodák csoportjai nyerhetnek, így kérjük, csak Dunakeszi Suli és Óvoda csoportok nevezzenek, tehát csak Dunakeszi kommenteket tegyetek!

Megértéseteket kérjük, de Dunakeszi kis bolt lévén a Dunakeszi

Sulikat / Ovikat szeretnénk támogatni.

A kommentelők között december 2.-án egy facebook alkalmazás segítségével kisorsoljuk a nyertest.

 

ajándék utalvány

 

Minél több komment érkezik egy adott osztályra vagy csoportra, annál nagyobb az esély a nyereményre. Szólj hát az osztály / csoporttársak szüleinek, oszd meg velük a bejegyzést, hogy Ők is kommenteljenek itt: Kreativpartner facebook játék

 

A nyereményjáték leírása:

 

A játékot szervezi: Kreativpartner Hobby bolt és webáruház Dunakeszi

A játék leírása: A Kreativpartner webáruház facebook oldalán elhelyezett nyereményjáték poszt kommentelesével lehet nevezni a játékra. A kommentbe csak a nevezett iskola osztályának vagy óvoda csoportjának a nevét kell beírni. Például: "Szt. István ált. isk. 2.a" vagy "Eszterlánc óvoda nyuszi csoport"

Sorsolás: Egy speciális facebook alkalmazással a kommentelők között.

Sorsolás időpontja: 2016.12.02. péntek este

Nyeremény beváltása: A nyertes kommentelővel egyeztetve, a nyertes Iskola / Óvoda osztály vagy csoportvezetőjét értesítve. A 20.000Ft értékű ajándék utalvány a Dunakeszi Kreativpartner webáruház Kreativpitypang Hobby boltjában váltható be.

Utalvány beváltható: 2016.12.06.-09. között. Ha a nyertes nem váltja be a nyereményét új sorsolást tartunk.