Hamarosan megújulunk, figyeld oldalunkat!

Kérdésed van? Írj nekünk! info@kreativpartner.hu

Kreativpartner ötletek, blog

Tűnemezelés

Birkásné Kriszti
Birkásné Kriszti
Tűnemezelés

Tűnemezelés

Manapság kevésbé divatos, de nagyon szuper és látványos kézműves technika.

Olvasd el bejegyzésünkben, hogyan készült ez a klassz ajtódísz:A tavaszi ajtódísz elkészítéséhez a tűnemezelés technikát használtunk, ezen bell is a száraz nemezelést.

Első lépésben egy polisztirol koszorúra vittük fel a nemezelő gyapjút. Nemezelő tű segítségével egyszerűen szurkáld rá a koszorú felületére a gyapjút.

 

tűnemezelés

 

Ha sikerült ránemezelni a koszorúra, akkor 3 színű mesegyapjúval kis csíkokat vigyél rá, ugyanezzel a technikával, tehát a nemezelő tű segítségével szurkáld bele a felületbe. Mi mályva, peridot és türkiz színeket használtunk.

 

tűnemezeléssel készült

Ha kész a koszorú, akkor jön egy kis extra díszítés középre. A tűnemezelés mellett egy tündéri ajtócskával dobtuk fel a koszorút. az ajtócskát részenként lefestettük Dekor Paint Soft és matt akril festékekkel, hobby ragasztóval összeragasztottuk, majd egy kicsit visszacsiszoltuk.

tűnemezeléses megoldások

Ragasztópisztollyal rögzítettük a koszorú közepére. Végül még egy kis hungarocell szívet is hasonlóan nemezeltünk mint a koszorút és ez lett az alsó dísz.

tűnemezeléses alkotás

Ha szeretnél hasonlót készíteni a tűnemezelés segítségével, itt találod az alapanyagokat: Tavaszi ajtódísz tűnemezeléssel

 

Jó kreatívkodást kívánunk.

 

kreativpartner

 

Kriszti és Éva

Kreativpartner webáruház