Hamarosan megújulunk, figyeld oldalunkat!

Kérdésed van? Írj nekünk! info@kreativpartner.hu

Kreativpartner ötletek, blog

Stamperia workshop - jönnek az újdonságok

Birkásné Kriszti
Birkásné Kriszti
Stamperia workshop - jönnek az újdonságok

 

Stamperia workshop - jönnek az újdonságok

A múlt héten ismét részt vehettem a híres Olasz kreatív hobby cég bemutatóján, ahol megismerhettünk néhány ötletes technikát és bemutatták a következő időszak újdonságait is...

Stamperia bemutató

A bemutatón számos gyönyörű, kész alkotást láthattunk a legújabb alapanyagok felhasználásával. Nagyon szépek lesznek az új Stamperia rizspapírok és igazán kreatív módon lehet kombinálni őket egyéb technikákkal.

A rizspapírok között első kedvencünk a "Tündérkés" sorozat, de szépek lesznek a "Cosmos" a "Keleti" a "Make a wish" és a "Grand Hotel" sorozat rizspapírjai is.

Előzetes kedvcsinálónak néhány kész alkotás:

 

 

Ötletek és praktikák

Az újdonságok megismerése mellett természetesen tanultunk pár új technikát is. 

A decoupage technika remekül kombinálható egyéb díszítő elemekkel, amik segítségével összetett és nagyon mutatós alkotásokat készíthetsz. Több mintadarabon is használtuk a Modellező pasztákat vékony öntőforma-lenyomat készítőkbe kiöntve. Száradás után festhető is a felület. Ha nem szeretnél nagyon erős színeket adni a felületnek, akkor felvizezett akril festékekkel is színezhetsz.

 

3D lakk és Gyöngyház kontúrozó

Egyes részleteket szépen ki lehet emelni 3D lakk segítségével. A 3D lakkot csőrős kialakításának köszönhetően, aprólékosan és pontosan fel tudod vinni a díszített felület 1-1 rész elemére. Segítségével kiemelhetsz egy feliratot, mintát és kontrasztot adhatsz a scrapbook vagy dekupázs papír részleteinek.

A Gyöngyház kontúrozó is jó megoldás lehet, hasonló kiemelésekhez. Mi a Stamperia napon egy angyalszárny kiemelésére használtuk és valóban nagyon szép lett.

 

Díszítések scrapbook papírokkal

Kivágott scrapbook papír részeket felragasztottunk világos színű fotókartonra. Fél centi ráhagyással kivágtuk őket, majd fekete vagy sötétbarna színű tintapárnával a széleit beütögettük. Kétoldalú vagy 3D ragasztókockákkal felragasztottuk a díszítendő felületre.

 

Rövidesen érkeznek a Stamperia újdonságok

Nemsokára érkeznek tehát ezek az új, szép Stamperia rizspapírok, amelyekkel ilyen gyönyörű alkotásokat készíthetsz.

Remélem sikerült néhány új tippet is mutatnom, amikkel feldobhatod legközelebbi műveidet.

Zárásként még két szépség a Stamperia alkotónap terméséből:

 

 


Jó kreatívkodást kívánok,

Birkásné Kriszti

Kreativpartner webáruház

Kreativpitypang Hobby Bolt