Kérdésed van? Írj nekünk! info@kreativpartner.hu

Kreativpartner ötletek, blog

Művészellátó workshop

Birkásné Kriszti
Birkásné Kriszti
Művészellátó workshop

 

Művészellátó workshop

Múlt héten egyik kedves nagykereskedésünknél vehettünk részt egy workshopon, ahol sokat tanulhattunk és kipróbálhattunk érdekes új technikákat. Ezúton is köszönjük az Art-Export Művészellátónak a lehetőséget a részvételért, alábbi összefoglalónkban pedig szeretnénk veletek megosztani az élményt...

Szuper ötletek

Remek kreatív ötleteket ismerhettünk meg a workshopon, melyek közül a legérdekesebbeket mutatjuk most meg.

3 klassz technika bemutatását választottuk ki. Ezek az ékszerbeton nyakláncok, az ajándék dobozos virágbox és a 3d minta felületi díszítés.

Most pedig nézzük sorban, melyik hogyan készül.

Ékszerbeton nyaklánc

Az ékszerbeton nyakláncok nagyon mutatósak és viszonylag egyszerű elkészíteni őket.

Első lépésként öntsd ki az ékszerbetont szilikon formába. Száradás után akril festékekkel festheted, illetve füstfóliával is feldobhatod a színeket. A füstfóliát füstfólia ragasztóval viheted fel az ékszerbeton felületére.

 

 

Virágdoboz ajándékkal

A klasszikus virágdoboz érdekessé tehető egy kis meglepetés ajándék dobozzal.

A kiválasztott dobozt töltsd ki száraz oázissal. A kartondobozt fesd ki és díszítsd elképzelésed szerint. Száraz termésekkel és esetleg művirágokkal töltsd ki a doboz belsejét. Eközben helyezd el a meglepetés dobozkát, valahol a virágdoboz belsejében. Arra figyelj, hogy a kifestett pici meglepetés kartondoboz, ne akadályozza a doboz befedését. Ez azt jelenti, hogy kicsit mélyebbre kell építeni a struktúrát.

Rakj valamilyen apró meglepetés ajándékot a pici dobozba és garantált lesz a siker. Szülinapra, esküvőre, de más ünnepekre is remek kis ajándék.

 

 

3d minta felületi díszítés

Különleges díszítéseket készíthetsz ezzel a technikával.

Fekete feszített vászonra grafit ceruzával rajzold fel az elképzelt mintát. A mintát hobby ragasztóval vagy gélpasztával rajzold át, amivel egy kiemelkedő felületet kapsz. Miután a minta átlátszóra száradt, fesd át akril festékkel és viaszpasztával pedig hangsúlyozhatod a kiemelkedő felületeket.

Kislányom is nagy örömmel gyakorolta ezt a technikát, szép díszítéseket készített a segítségével.

 

 

Kombináld a technikákat

Természetesen a megismert technikákat kombinálhatod is illetve kapcsolhatod régebben megismert módszerekhez.

A Kreativpartner webáruházban megtalálsz minden alapanyagot, ha ki szeretnéd próbálni egyik-másik módszert, sőt mindig találsz nálunk kedvezményes kuponokat is, hogy kedvezőbben szerezhesd be kedvenc hobby alapanyagaidat.

KLIKK IDE >>> Kreativpartner kupon

 

Remélem tetszett összefoglalóm,


Jó kreatívkodást kívánok,

Birkásné Kriszti

Kreativpartner webáruház

Kreativpitypang Hobby Bolt

Ha tetszenek írásaink, iratkozz fel hírlevelünkre és a tippek, ötletek mellett ajándék akciós kuponokat is küldünk, hogy kedvezménnyel szerezhesd be kedvenc hobby és dekorációs alapanyagaidat.

ITT KÉRHETED HÍRLEVELEINKET ÉS AZ AJÁNDÉK KUPONOKAT: