Kérdésed van? Írj nekünk! info@kreativpartner.hu

Kedvezmény kreatív partnereinknek - aktuális havi kuponok

 

Szia Kedves Kreatív Partnerünk!

pitypang lány

Webáruházunkban minden hónapban 2 kuponkódot is felhasználhatsz, hogy kedvenc termékeidet még olcsóbban szerezhesd be. A kuponok nem összevonhatók (egy vásárlásban csak 1 érvényesíthető) de egyéb kedvezményeinkkel (törzsvásárlói kedvezmény, ingyenes szállítás, akciós termékek) együtt működnek. Válaszd ki alábbi kupon lehetőségek közül, amelyik számodra megfelelőbb:

1.lehetőség: 500 Ft kedvezmény 5.000 Ft vásárlás felett:

Itt találod a Kreativpartner webáruház aktuális kupon kedvezményét, mely 500 Ft vásárlási kedvezményre jogosít, és 5000 Ft vásárlás felett válthatsz be a webáruházunkban.

Krea112

2.lehetőség: 5% kedvezmény bármilyen összeg esetén:

Alábbiakban pedig megtalálod aktuális 2. kuponkódodat, amely 5 % vásárlási kedvezményre jogosít, és amelyet bármilyen vásárlási érték esetén felhasználhatsz a Kreativpartner webáruházban.

Partner203

Nem kell mást tenned, mint fenti kuponkódok közül amit választottál a kiválasztott termékek "kosárba helyezése" után beírni a megfelelő mezőbe és rendszerünk automatikusan elszámolja a kedvezményt.

FIGYELJ A SZÓ ELEJÉN A NAGY BETŰRE!

A kuponokat a hónap végéig használhatod fel a Kreativpartner webáruházban.

 

Ha bármilyen problémád, észrevételed felmerül a kupon felhasználása során, jelezd nekünk kérjük az info@kreativpartner.hu email címen.

 

A Kreativpartner webáruházban mindent megtalálsz

"Ha az alkotás örömét keresed"