Kreativpartner webáruház - Ha az alkotás örömét keresed - AKCIÓINKÉRT KLIKK IDE

Kérdésed van? Írj nekünk! info@kreativpartner.hu

Kreativpartner ötletek, blog

Karácsonyi asztaldísz

Advent és Karácsony
Szűrés törlése
Birkásné Kriszti
Birkásné Kriszti
2018.11.14 08:47
Karácsonyi asztaldísz

Karácsonyi asztaldísz készítése

Ha szeretnél Karácsonyi asztaldíszt készíteni számos lehetőség közül válogathatsz. Mi most 3 ötletet mutatunk, melyekhez novemberi, 15% kedvezményes termékeinket is használhatod.

Nézzük hogyan használhatod a Jéghatás pasztát, a Szivárvány pasztát és a Hópasztát Karácsonyi asztaldíszek készítéséhez.

 

1. Mécsestartó jéghatás pasztával.

Szép Karácsonyi asztaldísz a mécsestartó. A Jéghatás paszta különösen jól illik a mécsestartó díszítéséhez, hiszen jeges hatása abszolút ünnepi hangulatot teremt a dísznek.

Először fesd le a mécsestartóhoz használt díszeket és a kocka alakú gyertyatartót fehér Alapozó pasztával. Ha megszáradt a paszta, egy festőkés segítségével vond be a gyertyatartó tetejét a Jéghatás pasztával.

Vékony rétegben vidd fel a Jéghatás pasztát a használt fakocka mécsestrató oldalaira is, szépen elsimítva, hogy a használt díszek könnyen felfeküdjenek a felületre majd. Száradás után Expressz ragasztóval rögzítsd a díszeket.

Használhatsz a mécsestartó díszítéséhez fa chipboardokat, de egyéb más díszeet is választhatsz. A Jéghatás paszta remek választás, ha Karácsonyi asztaldísz készítését tervezed, ráadásul november hónapban 15% kedvezménnyel szerezheted be a Kreativpartner webáruházban.

2. Karácsonyi asztaldísz Szivárvány pasztával

Következő mintadarabunk egy gyertyás asztaldísz, melynek talapzatánál figyelheted meg a Szivárvány paszta használatát. Különlegesen szép hatást érhetsz el úgy, hogy a gyertyák fénye játszadozik a szivárvány pasztás felületen.

A falapra a gyertyák körül, festőkés segítségével vidd fel a jéghatás pasztát, majd a gyertyák peremére is vigyél fel a pasztából. 

A gyertyákat biztonsági okokból érdemes elektromos mécsesből kialakítani, mert a minta hosszú gyertyaformája papírhengerből készült, melyet festéssel és ragasztópisztolyos ragasztóval imitálhatsz gyertyaszerűre.

November hónapban a Szivárvány pasztát is 15% kedvezménnyel szerezheted be.

3. Hópaszta használata Karácsonyi asztaldíszhez

Nem maradhat ki ebből a kis ajánlónkból természetesen a Hópaszta sem, hiszen ez az egyik legrégebbi és általánosan használt Karácsonyi díszítő paszta.

A hópasztát használhatod magában is, de egyéb kiegészítő elemekkel is kombinálhatod. Szinte minden felületet karácsonyi hangulatba hoz, tehát bátran válogass mindenféle díszítő figurát.

Nagyon hangulatos Karácsonyi asztaldísz készíthető a segítségével.

Ennek a mutatós kis dísztárgynak az elkészítését megnézheted video segítségével is:

 

Reméljük sikerült kedvet csinálnunk Karácsonyi asztadísz készítéséhez, melyhez a Jéghatás pasztát, a szivárvány pasztát és a Hópasztát november hónapban 15% kedvezménnyel szereheted be a Kreativpartner webáruházban.

Forrás: Pentart

Itt találod aktuális akciós termékeinket:

AKCIÓ

Jó kreatívkodást kívánok:

Birkásné Kriszti

Kreativpartner webáruház