Hamarosan megújulunk, figyeld oldalunkat!

Kérdésed van? Írj nekünk! info@kreativpartner.hu

Kreativpartner ötletek, blog

Karácsonyi asztaldísz

Advent és Karácsony
Szűrés törlése
Birkásné Kriszti
Birkásné Kriszti
Karácsonyi asztaldísz

Karácsonyi asztaldísz készítése

Ha szeretnél Karácsonyi asztaldíszt készíteni számos lehetőség közül válogathatsz. Mi most 3 ötletet mutatunk, melyekhez webáruházunkban megtalálható termékeinket is használhatod.

Nézzük hogyan használhatod a Jéghatás pasztát, a Szivárvány pasztát és a Hópasztát karácsonyi asztaldísz készítéséhez.

 

1. Mécsestartó jéghatás pasztával.

Szép karácsonyi asztaldísz a mécsestartó. A Jéghatás paszta különösen jól illik a mécsestartó díszítéséhez, hiszen jeges hatása abszolút ünnepi hangulatot teremt a dísznek.

Először fesd le a mécsestartóhoz használt díszeket és a kocka alakú gyertyatartót fehér Alapozó pasztával. Ha megszáradt a paszta, egy festőkés segítségével vond be a gyertyatartó tetejét a Jéghatás pasztával.

karácsonyi asztaldísz

Vékony rétegben vidd fel a Jéghatás pasztát a használt fakocka mécsestrató oldalaira is, szépen elsimítva, hogy a használt díszek könnyen felfeküdjenek a felületre majd. Száradás után Expressz ragasztóval rögzítsd a díszeket.

Használhatsz a mécsestartó díszítéséhez fa chipboardokat, de egyéb más díszeket is választhatsz. A Jéghatás paszta remek választás, ha Karácsonyi asztaldísz készítését tervezed, természetesen megtalálod a Kreativpartner webáruházban.

A mécsestartó ráadásul nem csak karácsonykor használható, hanem egyéb ünnepek vagy események alkalmával. De egy átlagos téli napot is hangulatossá varázsolhatsz egy szép, saját kezűleg elkészített mécsestartóval.

karácsonyi dekoráció

2. Karácsonyi asztali dísz Szivárvány pasztával

Következő mintadarabunk egy gyertyás asztaldísz, melynek talapzatánál figyelheted meg a Szivárvány paszta használatát. Ezzel az alapanyaggal is nagyon szép karácsonyi asztaldísz készíthető. Különlegesen szép hatást érhetsz el úgy, hogy a gyertyák fénye játszadozik a szivárvány pasztás felületen.

dekor karácsonyra

A falapra a gyertyák körül, festőkés segítségével vidd fel a szivárvány pasztát, majd a gyertyák peremére is vigyél fel a pasztából megfelelő mennyiségben. 

gyertya karácsonyra

A gyertyákat biztonsági okokból érdemes elektromos mécsesből kialakítani, mert a minta hosszú gyertyaformája papírhengerből készült, melyet festéssel és ragasztópisztolyos ragasztóval imitálhatsz gyertyaszerűre. A ragasztópisztoly egyébként is egy univerzális kreatív hobby eszköz, szinte minden projektünknél használjuk.

Természetesen a Szivárvány pasztát is megtalálod nálunk, ebből is remek ünnepi dekoráció, karácsonyi asztaldísz készíthető.

paszta karácsonyra

3. Hópaszta használata Karácsonyi asztaldíszhez

Nem maradhat ki ebből a kis ajánlónkból természetesen a Hópaszta sem, hiszen ez az egyik legrégebbi és általánosan használt Karácsonyi díszítő paszta.

A hópasztát használhatod magában is, de egyéb kiegészítő elemekkel is kombinálhatod. Szinte minden felületet karácsonyi hangulatba hoz, tehát bátran válogass mindenféle díszítő figurát.

Nagyon hangulatos Karácsonyi asztaldísz készíthető a segítségével. A szarvasos dekoráció helyett vagy mellett egyéb díszeket, formákat is használhatsz. Karácsonykor megengedett egy kis túlzás, egy kis giccs, nem baj ha picit ilyenkor eltúlozzuk a dolgokat, bátran alkalmazz törpés, télapos, angyalkás figurákat is a díszítéshez.

hópaszta dekoráció

Ennek a mutatós kis dísztárgynak az elkészítését megnézheted video segítségével is, melyet itt találsz:

 

Reméljük sikerült kedvet csinálnunk karácsonyi asztadísz készítéséhez, melyhez a Jéghatás pasztát, a Szivárvány pasztát és a Hópasztát természetesen megtalálod be a Kreativpartner webáruházban. Nézz be hozzánk, ha az alkotás örömét keresed.

Forrás: Pentart

Itt találod aktuális akciós termékeinket:

AKCIÓ

Jó kreatívkodást kívánok:

Kriszti kreatívpartner

Birkásné Kriszti

Kreativpartner webáruház