Kérdésed van? Írj nekünk! info@kreativpartner.hu

Kreativpartner ötletek, blog

Egyszerű adventi koszorú készítése

Advent és Karácsony
Szűrés törlése
Birkásné Kriszti
Birkásné Kriszti
Egyszerű adventi koszorú készítése

 

Egyszerű adventi koszorú készítése

Szeretnél Adventi dekorációt készíteni, de nem vagy virágkötő sem és nem is gondolod a "fél erdőt" a koszorúdra tenni? Olvasd el blogunkban hogyan lehet mutatós, de egyszerű adventi koszorúd...

1. Lépés - Tekerd körbe

 

Mindenek előtt válassz egy koszorú alapot. Célszerűen polisztirol koszorú alapra szoktunk dolgozni, mert könnyen díszíthető, ragasztható és többféle méretben választható. Általában 22-25 cm méretet szoktunk választani, de persze ettől szabadon eltérhetsz.

rendhagyó adventi koszorú

 

Első lépésben tehát tekerd körbe a polisztirol koszorú alapot valamilyen szalaggal vagy fonallal. Ha fonalat választassz célszerű vastagabb fonaltípusból kiindulnod.

Választhatsz fehér vagy színes fonalat és a szalagok közül is széles a választék.

Ha a szalagot választod, akkor az egyszínűek és a karácsonyi hangulatot árasztó mintás szalagok is szóba jöhetnek. Persze a mintás szalg esetében jobban kell figyelni a további díszítésekre, nehogy túldíszített legyen az alkotás.

 

 

egyszerű adventi koszorú

 

2. lépés - díszítsd

 

Második lépés az egyszerű adventi koszorú készítéséhez a körbetekert koszorú alap és esetleg a gyertyák díszítése. Ehhez használhatsz apró fa figurákat vagy itt is szalagokat, csipkéket, egy kis festéket.

Természetesen a klasszikus termés díszítésekből is (tobozok, szárított narancs, festett terméscsomagok stb.) kerülhet pár darab a koszorúra.

 

készíts saját koszorút

 


3. lépés - tegyél rá valami CUKISÁGOT

A 3. lépésben tesszük fel a koronát a dekorációnkra. Nagyon aranyos adventi vagy karácsonyi télapó figurákat, manókat, rénszarvasokat lehet beszerezni, ami igazán feldobja a legegyszerűbb koszorút is. Ha esetleg gyerekekkel készülsz, ennek óriási sikere lesz. Hagyd választani a gyerekeket és garantáltan imádni fogják a koszorút.

cukiságok

 

Válaszd ki, hogy melyik tetszik és dobd fel vele az alkotásodat.

 

szuper adventi koszorú

Természetesen minden szükséges alapanyagot megtalálsz webáruházunkban az egyszerű adventi koszorú készítéséhez.

További adventi ötletek itt: Kreativpartner advent

Adventi készülődéshez alapanyagok itt: Adventi alapanyagok

Jó kreatívkodást,

 

Birkásné Kriszti

Kreativpartner webáruház