Kreativpartner webáruház - Ha az alkotás örömét keresed - AKCIÓINKÉRT KLIKK IDE

Kérdésed van? Írj nekünk! info@kreativpartner.hu

Kreativpartner ötletek, blog

Anyák napi ajándék gyerekektől

Birkásné Kriszti
Birkásné Kriszti
2017.04.24 10:19
Anyák napi ajándék gyerekektől

Anyák napi ajándék gyerekektől

Egyszerűen elkészíthető anyák napi ajándék gyerekektől az ujjlenyomatos bögre.

Ha szeretnél hasonlót készíteni, olvasd el bejegyzésünket...

 

 

Anyák napi ajándékok gyerekekkel is készíthetőek, sőt, ezekkel talán nagyobb örömet is lehet okozni az Édesanyáknak. Készíthető Apa segítségével is, hiszen mi most egy olyan ötletet mutatunk be, amely egyszerűen elkészíthető és hosszú ideig kedvenc használati tárgy maradhat az anyák napi ajándék.

Anyák napi ajándék gyerekektől.

Az ujjlenyomatos bögre, olyan anyák napi ajándék, amelyhez nem kell kézműves tudás vagy érzék, mégis nagy örömet tudsz vele okozni. Egyszínű bögrén mutat a legjobban, ezért ha lehet, válassz fehér színt. A másik alapanyag, amelyre szükséged lesz egyik kedvenc hobby festékünk, az üveg és porcelánfesték, amely 15 különböző színben kapható.

anyák napi ajándék gyerekekkel

Érdemes erősebb színeket választani, de maga a festék olyan jó, hogy még a világosabb árnyalatok is remekül mutatnak. Válaszd ki a festék színeket és egy ecset segítségével kend be az ujjaidat.

Nyugodtan használd a festéket, az üveg és porcelán festék vízbázisú festék, használat után egyszerűen lemoshatod a kezedről. Használhatod csak az egyik ujjadat, de akár mindegyiket is a bögre díszítéséhez.

 

anyák napi ajándék

 

A színek tekintetében is választhatsz több színt vagy dönthetsz egy-egy szín mellett. Nincs más dolgod, mint a fehér bögrére rányomkodni az ujjlenyomatodat vagy a csemetéd ujjlenyomatait és ezzel kész is az anyák napi ajándék bögre.

 

anyák napi bögre

 

Ha nem csak dísznek, de használati bögrének is szeretnéd, akkor annyi a teendőd, hogy egy nap száradás után otthoni sütőben kisütöd. 100-160 celsius fokon, színtől függően 30-40 percig égesd ki. Ezzel mintegy ráégeted a bögre felületére a mintát és képzeld, még mosogatógépben is mosható lesz.

 

anyák napi ajándék gyerekektől

 

Anyák napi ajándékok házilag is készíthetőek tehát, nem kell mindig extra különlegességekben gondolkodni. Egy-egy érdekes ötlettel is feldobhatod a megemlékezést.

 

Az üveg és porcelán festékeket természetesen megtalálod a Kreativpartner webáruházban.

 

Jó kreatívkodást kívánunk.

 

Kriszti, Éva és Melinda

Kreativpartner webáruház