Kreativpartner webáruház - Ha az alkotás örömét keresed - AKCIÓINKÉRT KLIKK IDE

Kérdésed van? Írj nekünk! info@kreativpartner.hu

Kreativpartner ötletek, blog

Adventi koszorú ötletek

Advent és Karácsony
Szűrés törlése
Birkásné Kriszti
Birkásné Kriszti
2018.11.07 21:06
Adventi koszorú ötletek

Adventi koszorú ötletek

Az elmúlt években rengeteg új ötlet született az Adventi koszorúk és Adventi díszítések kapcsán.

Összegyűjtöttünk pár szép mintadarabot, hátha kedvet kapsz, ha még keresgeted az idei év ötletét.

 

Míg pár éve a klasszikus, hagyományos - koszorú alapon fenyő és termésdíszek + 4 gyertya - Adventi koszorú volt az elterjedt, addig manapság készülnek rendhagyó Adventi díszítések, Adventi box-ok és egyéb különleges Adventi díszek.

Nézzünk tehát pár Adventi koszorú ötletet és adventi dísz ötletet

1. Gyors adventi koszorú

Első ötletünk egy viszonylag gyorsan elkészíthető Adventi koszorú minta, ugyanis ennél a modellnél csak körbetekertük a polisztirol koszorú alapot egy barna szalaggal és a 4 gyertya mellé csak néhány termés díszt tettünk a koszorúra. Kis csipkedíszítéssel még feldobhatod... Ha nem szeretnél órákat tölteni a koszorú készítéssel, de a hangulatot nem hagynád ki, nyugodtan készíthetsz ilyen egyszerű koszorút.

2. Adventi box

Pár éve kezdett elterjedni az Adventi box mint adventi dekoráció. Az Adventi box lényege, hogy karton doboz alapot, mint hordozó témát használunk a szépen, igényesen összeválogatott díszítések összefogására. Adventi boxból is nagyon szép és hangulatos adventi díszítéseket készíthetsz.

 

3. Adventi ajtódísz

Ha szeretnéd nem csak koszorút vagy asztali díszeket készíthetsz Adventre, hanem ajtódíszeket is. Itt egy fa körlap mint koszorú alap díszíthető, festhető, dekupázs technikával díszíthető és egyéb kiegészítő elemeket tehetsz rá.

 

4. Egyszerű asztaldísz

Ha minél egyszerűbben szeretnéd megoldani asztali díszítésedet vagy az adventi koszorú mellett még egyéb asztal díszítéseket is tervezel, szépen, ízlésesen összeválogatott dekorációs apróságok és gyertyák segítségével is megoldhatod a díszítést.

 

5. Hagyományos Adventi koszorú

A végére azért nézzünk egy klasszikusnak számító szép adventi koszorút, amely zöld színeivel, termés díszeivel és harmonikus színvilágával illetve gyertyáival ünnepi hangulatot varázsol szívünkbe, lelkünkbe.

Természetesen a Kreativpartner webáruházban megtalálod az adventi koszorúkhoz és díszekhez a szükséges koszorú alapokat, díszeket, terméscsomagokat, gyertyákat és a klasszikus illetve újszerű kiegészítő díszeket.

ITT TALÁLOD ADVENTI DÍSZÍTÉSHEZ VÁLOGATÁSUNKAT: KLIKK IDE >>>