Hamarosan megújulunk, figyeld oldalunkat!

Kérdésed van? Írj nekünk! info@kreativpartner.hu

Változások

Kedves Kreatív Partnerünk,

A Kreativpartner webáruháznál bekövetkező néhány változásról szeretnénk tájékoztatni.

1. Csomagpont kiszállítási mód változása

2020. október 10.-től megszüntetjük a Pick Pack Pont csomagpontokra történő kiszállítást.

Rövidesen (várhatóan október 19.-től) áttérünk a GLS csomagpontokra történő kiszállításra. A csomagpontokra történő kiszállítás költsége változatlan marad.

A GLS csomagpontok Magyarország területén TÖBB SZÁZ helyen megtalálhatóak, ezen a linken eléred a térképes keresőt, melyet rendelésed leadása során is használhatsz. Biztos találsz egy közeli GLS pontot, ahová rendelni tudsz, ha csomagpontra kéred megrendelésed.

2. Új raktár, még gyorsabb kiszállítás

Webáruházunk raktára október 19.-től új helyszínre költözik. Az elmúlt hónapokban rengeteget dolgoztunk azon, hogy termékeinket vonalkóddal és raktárkészlet információkkal lássuk el. Mostantól közel 25.000 darab és 4.000 féle termékünket raktárról, EXTRA gyors szállítással, pontos, vonalkódos azonosítással rendelheted.

Új raktárlogisztikai folyamatainknak köszönhetően, raktárkészleten lévő termékeinket adott napon 10 óráig történő rendelés esetén még aznap, 10 óra után leadott rendeléseket pedig másnap átadjuk a GLS futárszolgálatnak.

Fentiek azt jelentik, hogy raktárkészletünkön lévő termékeket rendelésed másnapján vagy 2 mukanapon belül átveheted :)

3. Személyes átvétel lehetősége megszűnik, de extra szállítási kedvezményt biztosítunk Dunakeszi vásárlóinknak.

2020 október 10.-től megszűnik a rendelések személyes átvételi lehetősége dunakeszi helyszínünkön. Sajnos ezt a döntést az új raktár és a gyorsabb kiszállítás miatt meg kellett hoznunk. Szeretnénk azonban Dunakeszi vásárlóinknak azzal kedveskedni, hogy ha rendelnek webáruházunkból, extra 50% - os szállítási kedvezményt nyújtunk a futárszolgálat díjából. Ezt a kedvezményt regisztrált vásárlóink vehetik igénybe. Webáruház rendszerünk érzékeli a szállítási cím esetén Dunakeszi várost és a kedvezőbb, 50%-os szállítási árakat is felajánlja. Dunakeszi szállítási cím esetén tehát válaszd a kedvezőbb szállítási árakat. A kedvezmény a futárszolgálat szállítási módra vonatkozik.

4. Előre utalás esetén 3 napig tudunk várni a fizetendő összegre.

Kiszállítási sebességünk felgyorsulása miatt a jövőben előre utalás esetén ha nem érkezik meg az összeg, 3 napig tudjuk tartani az összekészített csomagot. Ha nem érkezik be az utalás 3 napon belül, a csomagot szétszedjük, a rendelést töröljük. Megértéseteket kérjük, de ha sokáig tartunk összekészített csomagokat, amelyre nem érkezik utalás, akkor raktárkészletünket blokkoljuk és esetleg más nem tud rendelni a lefoglalt termékekből.

Köszönjük, hogy elolvastad tájékoztatónkat.

Továbbra is keress minket, HA AZ ALKOTÁS ÖRÖMÉT KERESED.

Kriszti, Emese és Bernadett

Kreativpartner webáruház