Kérdésed van? Írj nekünk! info@kreativpartner.hu

Üvegmaró Paszta 50ml (Glass Etching) | Pentart
Üvegmaró Paszta 50ml (Glass Etching) | Pentart
2 390 Ft

Üvegmaró Paszta 50ml (Glass Etching) | Pentart

Üvegmaró Paszta 50ml (Glass Etching) | Pentart
Üvegmaró Paszta 50ml (Glass Etching) | Pentart

Oldószeres, erősen maró hatású, krémes paszta üvegfelületek maratására. Keverjük össze jól a pasztát, majd ecsettel, szivacsecsettel vagy műanyag spatulával vigyük fel a zsírtalanított üvegfelületre. Hagyjuk 15 percig hatni, majd öblítsük le vízzel. Alkalmazható stencilekkel. Az üvegen finom tapintású, matt réteg keletkezik, amire később festhetünk vagy más díszítést tehetünk.

Ügyeljünk rá, hogy az üvegmarás kémiai reakció eredménye, ezért a későbbiekben már nem távolítható el az üvegről. A bőrirritáció elkerülése érdekében javasoljuk a gumikesztyű használatát és kérjük, hogy a mellékelt útmutatót figyelmesen olvass át!

Várható kiszállítás
2024.06.18
Raktáron   (2 darab)
2 390 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Használata:
Készítsük elő a munkafelületet, takarjuk le papírral. Tisztítsuk meg az üvegfelületet mosogatószeres vízzel, vagy alkohollal. Ne használjunk üvegtisztító spray-t, mert az vízlepergető bevonatot képez a felületen és a paszta nem tud megfelelően megtapadni! Mielőtt dolgozni kezdünk az üvegmaró pasztával húzzuk fel a mellékelt kesztyűt, a pasztát keverjük fel alaposan. Egyenletes rétegben, ecsettel, szivacsecsettel vagy műanyag spatulával vigyük fel az üvegmaró pasztát a felületre. Kiválóan lehet stencilezni vele, ajánlott öntapadó vagy áthelyezhető ragasztó spray-vel lefújt stencilt választani. A pasztát csőrös feltéttel ellátott műanyag tubusba áttölthetjük és úgy írhatunk egyedi szöveget az üvegtárgyra. Hagyjuk reagálni min. 15 percig, majd bő vízzel mossuk le a pasztát az üvegfelületről. A stencilt csak a lemosás után távolítsuk el! Az eszközöket használat után egyből mossuk el! Tároljuk szobahőmérsékleten. Alacsony hőmérsékleten kikristályosodhat az anyag, de ezzel nem veszti el reakcióképességét. Állítsuk a zárt tégelyt meleg vizet tartalmazó edénybe, várjuk meg, míg megolvadnak a kristályok, majd alaposan keverjük fel. Hosszabb tárolás alatt besűrűsödhet a paszta. Soha ne hígítsuk vízzel vagy bármi mással, mert elveszti reakcióképességét! Az üvegmaró pasztát szódabikarbónával (nátrium-hidrogénkarbonáttal) és vízzel semlegesíthetjük.

Adatok
Szállítási költség
990 Ft-tól
Cikkszám
1-33454
Csomagajánlatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!