Végkiárusítás!!! - Használd a APR30 kupont vásárláskor a 30% kedvezményért!

Kérdésed van? Írj nekünk! info@kreativpartner.hu

Kreativpartner ötletek, blog

Pentart Öntapadóra száradó ragasztótoll tapasztalatok

Hogyan használd
Szűrés törlése
Birkásné Kriszti
Birkásné Kriszti
Pentart Öntapadóra száradó ragasztótoll tapasztalatok

 

Pentart Öntapadóra száradó ragasztótoll tapasztalatok

A Pentart újdonsága az Öntapadóra száradó ragasztótoll, vagy másnéven a Pentart Tacky Glue Pen nagyon érdekes és újszerű lehetőségeket rejt magában.

Sokkal egyszerűbbé válik segítségével a bársonyporok, dekorfóliák, pigmentporok használata.

Olvasd el összefoglalónkat, milyen tapasztalatokat szereztünk a Pentart Öntapadóra száradó ragasztótollal...

A Pentart Öntapadóra száradó ragasztótoll segítségével úgy tudsz felvinni alkotásodra bársonyport, pigmentport, dekorfóliát, ahogy korábban sosem. Szép kontúros és vékony formákban is fel tudod vinni mostantól ezeket az anyagokat. A tollal szépen, rajzolva tudod adagolni a ragasztót, ez nagyon praktikus újítás.
Hogyan használd a Pentart Öntapadóra száradó ragasztótollat?

Használhatod a Pentart Tacky glue pen ragasztót bársonyporokkal, pigment porral, dekorfóliával, metál fóliával és pelyhekkel egyaránt. A ragasztónak teljesen meg kell száradnia - ekkor átlátszóvá válik - mielőtt a felületére ragaszthatsz. A dekorfóliákat aztán Pouring lakkal védheted, hogy hosszú távon szép maradjon az alkotásod.

Nézd meg video segítségével hogyan használhatod a Pentart ragasztótollat:

Saját tapasztalatok a Pentart Öntapadóra száradó ragasztótollal

Dekorfólia lapokkal füstfólia pehellyel és bársonyporral használtuk a Pentart Tacky Glue Pen-t.

A toll hegyébe fel kell pumpálni az anyagot, úgy hogy a hegyét a felületen tartva fel-le pumpáljuk. Két hegye van a tollnak, ez nagyon praktikus. Van egy vágott hegye és van egy filctoll hegye. Figyelni kell a nyomkodással, inkább hosszan nyomva tartsuk, ne folyamatosan fel-le pumpáljuk, hogy a hegyet ne tegyük tönkre.

A Pentart Öntapadóra száradó ragasztótollnak van egy vágott végű hegye, amivel szép vékonyan lehet írni és van egy hagyományos filctoll hegye, ami egy kicsit vastagabb. A vágott heggyel, ha valaki tud kaligrafikusan írni, arra is tudja használni. Figyelni kell, hogy elég anyag legyen a toll hegyében, mert ha nincs elég anyag akkor nem lesz szép kontúros, amikor rárakjuk az anyagot. (dekorfóliát vagy bársonyport pld.) Ha nincs elég anyag a hegyben, akkor nem lesz kontúros, hanem hiányos lesz a felület.

Kicsit kékes anyag, tehát fehér lapon is látszik, hogy hová írtunk vele. Használat után nem szükségs kimosni a hegyeket. Üvegre is nagyon szépen tapad, papíron is nagyon jól lehet vele dolgozni. Megnéztük a különbséget, hogy milyen amikor tollból és milyen amikor ecsettel tégelyes öntapadós ragasztóból dolgozunk. Ha tollból visszük fel, akkor szép egyenletes felületet ad, amikor ráragasztjuk a dekorfóliát (ha van elég anyag a hegyben) a tégelyes öntapadónál, amit ecsettel viszünk fel, viszont csíkos lesz, az anyag is amit rárakunk.

Eddig nem tudtunk kontúros vékony vonalakat, feliratokat készíteni, most pld. a bársonyport is szépen, vékonyan lehet használni. Tehát feliratokhoz, mandalákhoz is tökéletes.

 

Javaslat, tipp

A Pentart Öntapadóra száradó ragasztótollat akár fényképek, rajzok, emlékek albumba ragasztásához is használhatod, illetve scrapbook technikához is remek segédeszköz a ragasztótoll.

 

Sok sikert kívánok a Pentart Tacky Glue Pen használatához, a Kreativpartner webáruházban természetesen megtalálsz mindent, amire szükséged lehet. 

Itt találod a Pentart Öntapadóra száradó ragasztótollat - KLIKK IDE

 

 

Remélem tetszett összefoglalóm,


Jó kreatívkodást kívánok,

Birkásné Kriszti

Kreativpartner webáruház

Kreativpitypang Hobby Bolt

Ha tetszenek írásaink, iratkozz fel hírlevelünkre és a tippek, ötletek mellett ajándék akciós kuponokat is küldünk, hogy kedvezménnyel szerezhesd be kedvenc hobby és dekorációs alapanyagaidat.

ITT KÉRHETED HÍRLEVELEINKET ÉS AZ AJÁNDÉK KUPONOKAT: