Kérdésed van? Írj nekünk! info@kreativpartner.hu

Kreativpartner ötletek, blog

Pentart Eco Glitter használata

Műgyanta - ékszer gyanta
Hogyan használd
Szűrés törlése
Birkásné Kriszti
Birkásné Kriszti
Pentart Eco Glitter használata

 

Pentart ECO Glitter használata 

A Pentart Eco Glitter, természetes, csillámpala kőzetőrleményből készült glitter, mely nem tartalmaz műanyagot.

A Pentart ECO Glitter ezüst és rózsaarany színekben és különféle szemcseméretekben elérhető. Kifejezetten elegáns, finom csillogást biztosít. Az ezüst és a rózsaarany színből is 3-3 féle szemcseméret közül választhatunk. Ezüst színben durva, finom és extra finom, míg a rózsaarany esetében durva, finom és konfetti méretekkel találkozunk. Szórhatjuk öntapadóra száradó ragasztóra (tacky glue), vagy keverhetjük lakkokba, gélekbe és gyantába

Pentart antikoló gél

Nézd meg videó segítségével hogyan használható a Pentart Eco Glitter:

 

Pentart ECO glitter, tippek:

Pouring lakkba keverve csillogást adhatunk a felületnek, és a lakk amúgy is csillogó felülete, még kiemeli a glittereket. A glitter mennyiségét ízlés szerint változtathatjuk.

A Pentart Szuper Üveggyantába, szépen mutatnak a glitterek, így bátran használhatjuk, akár többféle szemcseméretet és színt is használva. És keverhetjük az UV gyantában is.

Sűrű fényes heavy body gélbe jól elkeverve stencilezhetünk vele. Fontos, hogy ne a matt gélt használjuk, mert akkor eltűnik a szép csillogása a glitternek.

A Tacky glue öntapadós ragasztónál, várjuk meg míg átlátszóra szárad. Az öntapadós ragasztót nem tanácsos hajszárítózni a gyorsabb száradás miatt. Ha megszáradt a ragasztó, szórjuk rá a ECO glittert, és az ujjunkkal körkörös mozdulatokkal dolgozzuk bele a ragasztós felületbe. Ha végeztünk, egy puha ecsettel söpörjük le a felesleget.

A felesleges glittereket gyűjtögessük össze, hogy később azt is felhasználhassuk.

Összefoglalás

A Pentat ECO glitter igazi környezetbarát választás csillogó díszek elkészítéséhez. A karácsonyi készükődés számos projektjénél fel tudjuk használni, ha csillogó hatást szeretnénk elérni.

Itt találod a Pentart ECO Glittert - KLIKK IDE

 

Remélem tetszett összefoglalóm,


Jó kreatívkodást kívánok,

Birkásné Kriszti

Kreativpartner webáruház

Ha tetszenek írásaink, iratkozz fel hírlevelünkre és a tippek, ötletek mellett ajándék akciós kuponokat is küldünk, hogy kedvezménnyel szerezhesd be kedvenc hobby és dekorációs alapanyagaidat.

ITT KÉRHETED HÍRLEVELEINKET ÉS AZ AJÁNDÉK KUPONOKAT: