Hamarosan megújulunk, figyeld oldalunkat!

Kérdésed van? Írj nekünk! info@kreativpartner.hu

Kreativpartner ötletek, blog

Őszi koszorú

Ősz és Halloween
Szűrés törlése
Birkásné Kriszti
Birkásné Kriszti
Őszi koszorú

 

Őszi koszorú készítés házilag

Az ősz a színek évszaka és olyan jó ezeket a színeket egy kicsit az otthonunkba is behozni. Ennek egyik jó lehetősége az őszi koszorú készítés és manapság már rengeteg dekorációs és kreatív hobby alapanyagból válogathatunk, ha igazán szép őszi koszorút szeretnénk készíteni...

Őszi koszorú házilag

Az őszi koszorú alapjául többféle anyagot is választhatsz. A leggyakoribb természetesen a polisztirol koszorú alap, de választhatsz háncs vagy vessző koszorút is.

A díszítés alapja pedig manapság leggyakrabban művirág, amikből olyan szépeket lehet kapni, hogy már nekem is tetszenek, pedig én világ életemben művirág ellenes voltam. :)

A virág díszítés mellett kiegészítő fa figurákat, feliratokat, terméscsomagokat is használhatsz őszi koszorú készítéséhez.

Milyen szépségek készülhetnek a dekorációs művirágok felhasználásával?

Kedves kreatív Partnerünk - Kalmár Timi - alkotásaiból mutatunk két szép mintát, melyek a DecoMűhely foglalkozásain készültek.

 

Őszi koszorú Őszi ajtódísz

 

Őszi ajtódísz koszorú

Az őszi koszorú ajtódíszként is kíváló. Bejárati és beltéri ajtóra is készülhet, kellemes hangulattal lepi meg a hazatérőket egy-egy szép ajtódísz koszorú.

Most olyan mintadarabokat mutatunk ajtódísz koszorúként, melyek díszítésében a terméscsomagok játszanak kulcs szerepet.

Őszi terméscsomagok között találhatsz toboz, makk, virág, háncsvirág, moha dekorációkat is, és színek szerinti elrendezések közül is válogthatsz.

 

Őszi ajtódísz Őszi terméskoszorú

 

Különleges őszi koszorúk

Ha kicsit pedig elengeded kreatív fantáziádat különleges, nem szokványos őszi koszorúkat is készíthetsz. Érdekes lehet például juta szalaggal betekerni egy polisztirol koszorút és azt díszíteni virágokkal, termésekkel, vagy terméseket, bogyókat, kócos mohát felhasználva kialakítani a koszorút.

Ezekre az érdekes megoldásokra is mutatunk egy-egy mintát.

 

Őszi ajtódíszek Őszi ajtókoszorú

 

Őszi koszorú készítéséhez dekorációk

Természetesen a Kreativpartner webáruházban megtalálsz minden szükséges alapanyagot az őszi koszorúk elkészítéséhez.

A polisztirol koszorú alapok, vesszőkoszorúk, fonott koszorúk mellett széles dekorációs művirág választékot, terméscsomagokat, fa figurákat és táblácskákat, kócos mohát, és egyéb dekorációs alapanyagokat válogattunk össze őszi dekorációink közé.

Ha szeretnél szép őszi dekorációkat készíteni, itt találod válogatásunkat:

KLIKK IDE >>> ŐSZI DEKORÁCIÓS ALAPANYAGOK

 

Remélem tetszett összefoglalóm,


Jó kreatívkodást kívánok,

Birkásné Kriszti

Kreativpartner webáruház

Kreativpitypang Hobby Bolt

Ha tetszenek írásaink, iratkozz fel hírlevelünkre és a tippek, ötletek mellett ajándék akciós kuponokat is küldünk, hogy kedvezménnyel szerezhesd be kedvenc hobby és dekorációs alapanyagaidat.

ITT KÉRHETED HÍRLEVELEINKET ÉS AZ AJÁNDÉK KUPONOKAT: