Kérdésed van? Írj nekünk! info@kreativpartner.hu

Levegőn száradó gyurma

Levegőn száradó gyurma

Levegőn száradó gyurma választékunkban megtalálod a klasszikus FIMO Air Basic és FIMO Light Air gyurmákat, továbbá különleges kőhatású levegőn száradó gyurmát, valamint a színes FIMO Air Natural levegőre száradó gyurmacsaládot.

Levegőre száradó gyurma

Válogass levegőn száradó gyurma választékunkból és alkoss gyönyörű modelleket, kis ékszereket, játékokat, vagy bármit, hiszen nincs határ ezzel a csodálatos anyaggal.

FIMO Air Basic levegőn száradó gyurma

3 féle színben és két féle kiszerelésben kapható, klasszikus levegőn száradó gyurma.

FIMO Light Air levegőn száradó gyurma

2 féle színben és 3 féle kiszerelésben kapható. Nagyon keresett, közkedvelt levegőn száradó gyurm típus.

FIMO Air Natural levegőn száradó gyurma

A Fimo Natural egy levegőn száradó vizes alapú modellező gyurma. A 95%-ban természetes anyagot, cellulózt tartalmazó gyurma rostos szerkezetű, különösen természetes megjelenésű, amihez a színek is illeszkednek. Elsősorban figurák, modellek készítésére ajánljuk, melyeket egy tömbből alakíthatsz ki. Ha elemekből állítod össze a modellt, akkor az illesztéseknél fel kell borzolni (karcolni) mindkét felületet, és egy csepp vízzel erősen összenyomni. Száradás után könnyen fúrható, faragható, festhető.

Kőhatású levegőn száradó gyurma

Jól formázható, kőhatású levegőn száradó gyurma, gránithatású szobrok, használati tárgyak készítéséhez.

A levegőre száradó gyurmák sütést nem igényelnek.
Felbontás után formázhatóak és száradás után festhetőek, lakkozhatóak. Figyelj rá viszont, hogy felbontás után kiszáradnak, melyet egy darabig a jól visszazáródó eredeti tasakokkal késleltethetsz.

Próbáld ki ezeket a csodálatos kreatív alapanyagokat.