Kreativpartner webáruház - Ha az alkotás örömét keresed - AKCIÓINKÉRT KLIKK IDE

Kérdésed van? Írj nekünk! info@kreativpartner.hu

Kreativpartner ötletek, blog

Karácsonyi díszek házilag

Advent és Karácsony
Szűrés törlése
Birkásné Kriszti
Birkásné Kriszti
2016.11.30 14:16
Karácsonyi díszek házilag

 

Karácsonyi díszek házilag.

 

Ha szeretnél készíteni karácsonyi díszeket házilag, mutatunk pár kipróbált ötletet.

Olvasd el blogunkban milyen klassz karácsonyi díszeket tudsz Te is készíteni házilag...

Első karácsonyi dísz ötletünk, amit házilag is egyszerűen elkészíthetsz a POSCA tollal dekorált egyszínű üveg karácsonyfadísz. Nem kell művésznek lenned, az egyszerű minták is nagyon jól mutatnak, le is másolhatsz körvonalakat, sőt a gyerekek is imádják a saját rajzaikkal díszített karácsonyi díszeket keresgetni a fán.

karácsonyi díszek házilag

karácsonyi díszek házilag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Második házilag készített karácsonyi dísz ötletünk a decoupage technikával díszített hungarocell gömb vagy szintén decoupage technikával díszített gyertya és gyertyatartó. Legtöbbször fa felületeket díszítünk decoupage technikával, de nagyon szép karácsonyi díszeket is készíthetsz velük. Fontos, hogy világos, lehetőleg fehér hátterű szalvétát válassz és alapozd le a felületet mielőtt felragasztod a dekupázs ragasztóval. A szalvétának egyes részeit használd, ha pedig nagyobb felületet ragasztasz domború felületre akkor a széleket irdald be. Ha szeretnél készíteni karácsonyi díszeket házilag, ezt a dekupázs technikát ne hagyd ki!

karácsonyi díszek házilag

Harmadik karácsonyi dísz ötletünk Pirográf segítségével készült. Ez egy olyan elektromos eszköz, amivel fa felületekre tudsz rajzolni, pontosabban bele tudod égetni a mintát a fa felületébe. A pirográf hegye felforrósodik és ezzel tudod a mintát ráégetni a fára, olyan mintha rajzolnál vele. gyerek közelében ne használd, vigyázz vele. Itt sem kell művészi rajzokban gondolkodnod, egyszerű geometriai minták is jól mutatnak. Ha akarod, akár vonalzóz is használhatsz ha ilyen karácsonyi díszt szeretnél készíteni.

karácsonyi díszek házilag

Negyedik ötletünk pedig a karácsonyi díszek házilag témában transzfer technikával készült. A transzferálást megoldhatod transzfer oldattal (expressz transzfer, ez egy gyorsabb anyag) vagy transzfer géllel (ez lassabb de kicsit élesebbek lesznek a kontúrok). Bármilyen képet, mintát, feliratot ha kinyomtatsz lézer nyomtatóval azt fel tudod vinni alkotásodra, de persze vannak speciális transzfer papírok is előre elkészített gyönyörű mintákkal. Ha feliratot viszel fel figyelj rá, hogy nyomtatás előtt tükrözd, mert csak így lesz olvasható. Mi alábbi mintadarabunkon egy leány fejet transzferáltunk fa harang alapra. Ez is egy remek megoldás ha házilag szeretnél karácsonyi díszeket készíteni.

karácsonyi díszek házilag

 

Reméljük tetszettek karácsonyi díszek házilag is elkészíthető ötleteink és kipróbálod te is egyiket-másikat.

 

Ha érdekelnek további kreatív ötletek, technikák, válogass ingyenes email tréningjeink közül itt:

 

Kreativpartner ingyenes email tréningek DUPLA kuponnal

 

Jó kreatívkodást.

 

Birkásné Kriszti

Kreativpartner webáruház