Hamarosan megújulunk, figyeld oldalunkat!

Kérdésed van? Írj nekünk! info@kreativpartner.hu

Kreativpartner ötletek, blog

Húsvéti dekorációk saját kezűleg

Húsvét
Szűrés törlése
Birkásné Kriszti
Birkásné Kriszti
Húsvéti dekorációk saját kezűleg

 

Húsvéti dekorációk saját kezűleg

Sok Kreatív Partnerünktől halljuk, hogy amióta készítenek szép, hangulatos díszítéseket, jobban sikerülnek a családi összejövetelek, még egy kis plussz öröm kerül az ünnepek mindennapjaiba. Szeretnénk Neked is ötletekkel segíteni, ha készítenél valami klassz díszítést Húsvétra, hiszen húsvéti dekorációk saját kezűleg is készíthetőek.

Olvasd el blogunkban milyen húsvéti dekorációk készülhetnek...

1. A repesztett tojás

Már-már klasszikusnak számít a kreatívkodók körében a repesztett felületű tojás, de annyira mutatós, hogy szinte mindenki minden évben elkészíti

Leggyakrabban ugye hungarocell tojás alapra készül, amire dekupázs technikával visszük fel a mintát, majd erre kerül a repesztés. A repesztett felületet Finomvonalas repesztő - Antikoló paszta - Oldószeres lakk hármasával tudod kialakítani.

Természetesen további díszítéseket tehetsz köré vagy be is állíthatod egy cserépbe, egyéb tartóba. Többféle polisztirol tojás méretből is válogathatsz.

repesztett tojás

 

2. Nyuszi ül a fűben.

Sokféle nyuszis díszt lehet kapni már készen. Találsz fa, műanyag vagy porcelán figurákat is, amelyek remek kiinduló alapot szolgáltathatnak egy-egy kreatív díszhez. Sokszor nincs is másra szükség, mint beültetni egy jól kitalált kompozíció közepére, melyek szép művirágokból és egy kaspóból vagy cserépből is állhatnak..

nyuszis dekoráció

3. Nyuszis dísz

Tovább víve a nyuszi díszes vonalat, gyönyörűen díszített kerámia tartó közepére is kerülhet a nyuszi díszünk. Szép szalvéta dekupázs technikával, nagyon jól mutat kerámia tartók oldalán.

nyuszis dísz

4. Tojástartó

Igazán kreatív már maga az alapanyag is. Nagyon szeretjük a kör alakú fa tojástartót, amely sokféle technikával díszíthető. Festés után a közepére dekupázsolhatsz a szélére pedig stencilezhetsz szép mintákat. Mennyivel jobban esik majd egy ilyenből a húsvéti vacsorához a kemény tojás?

tojástartó dekoráció

5. Nagy tojás figura függővel

Finoman, lágyan díszített nagy, középen üres tojás figura. A paszta, csipke anyagot stencilként használva kerül fel a felületre, és csak halvány színezést kap az egész tojás forma a széleken kicsit árnyalva. A középső függő lehet fa vagy polisztirol alapú tojás dekoráció is.

nagy tojás figura dekor

6. Patkolt tojás

Különleges technikának számít, amikor a festett polisztirol tojásra ráteszünk egy kiemelkedő díszt. Ezt a ráépítést megteheted levegőn száradó gyurmából, Elefántcsont gyantából vagy modellező pasztából, melyeket szilikon vagy öntő forma, segítségével készíthetünk el. Nagyobb formákat hőre lágyuló, hajlítható fából is hajlíthatsz a felületre.

patkolt húsvéti tojás

7. Ajtódísz Tündéres ajtóval

Kicsit átvezetünk már ezzel az ötlettel a tavaszi dekorációkhoz, de olyan mutatós, hogy több eseményre is illik szerintünk. A Tündér ajtók fa alapja ódon hatásúvá tehető rozsda hatással, kőhatású pasztákkal és moha effekttel. A művirág díszítés kiegészíthető kis fa figurákkal.

húsvéti dekorációk saját kezűleg

Remélem sikerült kedvet csinálnunk szép húsvéti díszítések elkészítéséhez, és találsz ötleteket fentiek között, ha húsvéti dekorációk saját kezűleg történő elkészítése a célod.

A kész mintadarabokat kedves Kreatív Partnerünk, Kalmár Timi készítette.

A Kreativpartner webáruházban pedig beszerezheted a szükséges alapanyagokat, ha készítenél valami szépséget Húsvétra. KLIKK IDE:

Alapanyagok húsvéti dekorációkhoz

Jó kreatívkodást kívánok,

Kriszti Kreativpartner

Kriszti

Kreativpartner webáruház

Kreativpitypang Hobby Bolt