Hamarosan megújulunk, figyeld oldalunkat!

Kérdésed van? Írj nekünk! info@kreativpartner.hu

Kreativpartner ötletek, blog

Farsangi álarc ötletek

Farsang
Szűrés törlése
Birkásné Kriszti
Birkásné Kriszti
Farsangi álarc ötletek

 

Farsangi álarc ötletek

Hogyan dobd fel a legegyszerűbb farsangi álarcot? Olvasd el bejegyzésünket pár jó kreatív tippért...

Ha nem akarsz egész jelmezt készíteni, de egy jópofa farsangi álarccal meglepnéd magadat vagy szeretteidet, mutatunk 5 farsangi álarc ötletet, tippet, hogyan tudod kicsit felturbózni a legegyszerűbb papír álarcokat is.

1. 3D ragasztó és dekor fólia

A farsangi álarc ötletek közül az első, egy egyszerű trükk, mégis igen klassz felületi díszítést tudsz készíteni vele. A 3D ragasztó és dekor fólia segítségével felületből kiemelkedő mintákat készíthetsz. Mi az álarc szemének a környékét pöttyöztük körbe 3D ragasztóval, majd miután átlátszóra száradt rásimítottuk a dekor fóliát. Csak ahol ragasztó van, ott tapad rá a felületre a fólia. Ezzel a módszerrel bármilyen mintát készíthetsz, nem csak pöttyöket, a 3D ragasztó csőrős kialakítása pedig segít a rajzolásban.

farsangi álarc ötletek

Megnézem

2. Füstfólia díszítés

Füstfólia segítségével is egyedi kinézetet vihetsz fel az álarcodra. A füstfóliát speciális füstfólia ragasztóval tudod rögzíteni és válogathatsz arany, ezüst , de vegyes színekből is. Alábbi álarcunk jobb szeme alatt használtuk a füstfólia pehely díszítést.

farsangi álarc

Megnézem

3. Toll díszítés

Ez egy klasszikus megoldás, de nagyon fel tudja dobni a legegyszerűbb álarcot is. Számos színből válogathatsz, érdemes jó élénket választani, ha az álarc stílusa megengedi.

farsangi álarc

Megnézem

4. Kontúrozó festék

Farsangi álarc ötletek közül a harmadik a kontúrozó festék. A kontúrozó festékkel aprólékos mintarendszert is fel tudsz vinni az álarcodra. Érdemes ceruzával előrajzolni és ezen a mintán végigmenni a kontúrozó festékkel, amelynek kiszerelése segíti a rajzolást. Kontúrozó festéket találsz normál, metál és csillogó színekben is.

farsangi álarc

Megnézem

5. Gyöngytoll

Utolsó tippünk pedig a gyöngytoll, ami több mint 40 színben létezik. Hasonlóan tudsz vele felületi minta díszítést készíteni mint a kontúrozó festékkel, ez is "csőrös" tubusos kiszerelésű, hogy segítse a rajzolást.

farsangi álarc

Megnézem

Reméljük tetszettek a farsangi álarc ötletek, láthatod, hogy még a legegyszerűbb farsangi álarcot is fel lehet dobni egy kis kreativitással.

Az alapanyagokat természetesen megtalálod a Kreativpartner webáruházban.

Farsangi álarc ötletek.

 

Ha kérdésed merül fel a farsangi álarcok díszítésének ötletei kapcsán keress minket bátran, szívesen segítünk.

Jó kreatívkodást kívánunk.

 

Kreativpartner webáruház