Hamarosan megújulunk, figyeld oldalunkat!

Kérdésed van? Írj nekünk! info@kreativpartner.hu

Kreativpartner ötletek, blog

Esküvői dekoráció saját kezűleg

Birkásné Kriszti
Birkásné Kriszti
Esküvői dekoráció saját kezűleg

Esküvői dekoráció saját kezűleg

Az igazi esküvői szezon a nyár, de azért más évszakokban is tartanak esküvőket.

Ha szeretnéd, esküvői dekoráció saját kezűleg is készíthető és talán még nagyobb örömet okozol vele mint egy vásárolt ajándékkal. Illetve ha vásárolsz is valamit, valamilyen saját kézzel készített kiegészítőnek biztosan örülni fog az ifjú pár.

Ha ötleteket keresel saját esküvői ajándékhoz vagy dekorációhoz, olvasd el blogunkat...

 

Esküvői dekoráció saját kezűleg.

Ha szeretnéd, esküvői ötletek saját kezűleg is készíthetők és talán még nagyobb örömet okozol vele mint egy vásárolt ajándékkal. Illetve ha vásárolsz is valamit, valamilyen saját kézzel készített kiegészítőnek biztosan örülni fog az ifjú pár.

A kreatív hobby alkotás világa rengeteg lehetőséget nyújt, hogy elkészüljön egy-két esküvői dekoráció saját kezűleg vagy esküvői kiegészítő ajándék.

Nézzünk is néhány ötletet, mit készíthetsz az ifjú párnak?

Dekupázsolt asztali vagy ajtódísz.

A dekupázs technikával díszített ajándék klasszikusnak számít, talán nem is olyan “nagy durranás” ezért érdemes valamilyen extra ötlettel kombinálni. Évek óta egyik kedvencünk, ezért most is ezzel kezdjük a sort egy olyan szalvéta, amely sok lehetőséget nyújt. Az “esküvői puszi” szalvétánk lehetőséget biztosít sok kreatív megoldáshoz. Ha például két részre vágod és így viszed fel decoupage technikával kép külön, de egymás felé fordítható szív lapra, ilyen klassz hatást érhetsz el:

esküvői dekoráció saját kezűleg

Ugye milyen jópofa?

Természetesen hagyományos módon is használhatod az “esküvői puszi” szalvétát, nem muszáj két részre szedni, így is remek ajándékot készíthetsz.

esküvői doboz

Fa doboz festéssel, pirográffal

Díszített fa dobozt is adhatsz az ifjú párnak különböző célból, talán a leggyakrabban pénz átadó doboznak szánjuk, de természetesen más célból is készíthetsz díszített ajándék dobozt. Első mintadarabunk kevés eszközzel készült, pirográf, Posca toll és akril festék kombinációjával díszítettünk vicces mintájú vőlegény és menyasszony figurával egy közepes méretű fa dobozt. Ha gondolod másold le a figurákat, de kereshetsz természetesen más mintát is.

esküvői dísz

A doboz mintájához illeszkedő ültető kártyát vagy köszönő kártyát is készíthetsz.

Persze ha már a dobozoknál tartunk, készíthetsz teljesen más stílust is, például egy díszesebb Finnabair stílusú doboz egy elegáns esküvőhöz sokkal jobban illik. Korábbi blog bejegyzésemben megtalálod a részleteit ennek a modellnek.

pénzdoboz

Díszített pezsgőspoharak

A vőlegény és menyasszony mintára megfestett pezsgőspohár is kedves meglepetése lehet az esküvői ceremóniának vagy a lagzinak. Üveg és porcelánfestékkel vagy porcelán filccel javasoljuk a megfestését. Garantált meglepetés és jókedv a következménye egy ilyen koccintó pohárnak.

szalag dísz

Hasonló ötlet a vőlegény-menyasszony kanál, amelyhez hőre keményedő FIMO gyurmát használtunk. A kanál nyelére építheted fel a mintát, melyet aztán sütőben süthetsz ki.

pitypang dekor

Ugye mennyi ötlet és lehetőség, hogy meglepd az ifjú párt?

Természetesen a Kreativpartner webáruházban rengeteg további ötletet találsz és sok-sok esküvői dekorációs alapanyagot. Nézz körül itt esküvői dekorációs alapanyagaink között ha esküvői őtletek saját kezűleg szerepelnek terveid között.

Végül, nem kívánhatunk mást az ifjú párnak, mint:

sok boldogságot

Itt találod válogatott ESKÜVŐI DEKORÁCIÓ alapanyagainkat.