Hamarosan megújulunk, figyeld oldalunkat!

Kérdésed van? Írj nekünk! info@kreativpartner.hu

Kreativpartner ötletek, blog

Adventi koszorú díszek

Advent és Karácsony
Szűrés törlése
Birkásné Kriszti
Birkásné Kriszti
Adventi koszorú díszek

 

Adventi koszorú díszek

Adventi koszorú díszek gyűjtéséhez szeretnénk egy kis inspirációval szolgálni ebben a bejegyzésben, ha szeretnél saját magad adventi koszorút készíteni.

1. Adventi koszorú alapanyag

Mielőtt adventi koszorú díszeket válogatunk érdemes eldönteni, hogy milyen alapra fogjuk készíteni az adventi koszorúnkat.

Amíg pár éve a klasszikus koszorú alapok szinte kizárólagos szereplői voltak a kreatív alkotók gondolatainak, addig mára rendkívül széles eszköztárból válogathatunk. Az adventi koszorú alapok lehetnek hungarocell, vessző, háncs alapok, de sokféle előre elkészített kreatív koszorú alapból is válogathatunk.

Az elmúlt évek divatja az egyszínű anyaggal betekert koszorúk vagy a szőrme koszorú alapok.

 

szőrme koszorú szőrme dekor

 

2. Az adventi koszorú alap díszítése

Az alap díszítés alatt azt értjük, ami elfedi a koszorúnkat.

Ez lehet a klasszikus fenyőágas vagy fenyő hatás, moha, esetleg termés alap díszítés. Megszokott díszítő elem a toboz vagy a makk, újabban pedig az egyre élethűbb és egyre kevésbé taszító művirágok, mű gallyak.

Az alap díszítés a modernebb koszorúknál átadja helyét a szalag vagy szőrme anyagoknak. Sok modern adventi koszorú esetében csak betekerjük a koszorú alapot és erre a szalaggal vagy zsinórokkal betekert koszorú alapra dolgozunk tovább.

 

adventi dísz adventi dekoráció

 

3. Az adventi gyertyák

Ugye 4 gyertyáról beszélünk. A gyertyák színe már nem mindig a hagyományos színeket veszi fel, sokan bátran eltérnek és különlegesebb színű és formájú gyertyákat választanak. 

Elérhetőek már önmagában díszített gyertyák, mintás gyertyák, de saját magunk is díszíthetjük az adventi gyertyát. A gyertyák díszítéséhez bátran elővehetjük kreativitásunkat és fantáziánkat és a dekupázs technikától kezdve a transzferáláson át a stencilezésig szinte bármilyen kreatív hobby technikát segítségül hívhatunk.

A szintén divatos egyszínű adventi koszorúk esetében azonban a gyertyák is egy színűek. Divatos például mostanában a fehér adventi koszorú készítése.

 

adventi gyertya adventi gyertyák

 

4. A fő dísz

Az adventi koszorú díszek között a legtöbb alkalommal használunk valamilyen fő díszt.

Ez a fő dísz adja a gyertyák mellett a koszorú alap hangulatát, esetleg közvetíti üzenetét.

Ilyen fő dísz lehet egy szép üzenő tábla, fa táblácska vagy egy kedves, hangulatos kis figura. Ezekből az adventi koszorú díszekből is számos típust lehet találni, a lényeg, hogy illeszkedjen a koszorúnk hangulatához.

 

adventi koszorú díszek adventi koszorú díszítés

 

5. kész adventi koszorú csomagok

Ha szeretnél saját adventi koszorút készíteni, de nem szeretnél túl sok időt tölteni az alapanyagok összeválogatásával kiindulhatsz előre összeválogatott kész csomagokból is. Ebben az esetben a legtöbb adventi koszorú alapanyag előre össze van válogatva, Neked már csak ki kell egészítened vagy picit testre szabnod a koszorút.

Ilyen előre összeállított csomagokat az Adventi időszak előtt korlátozott számban találsz a Kreativpartner webáruházban is.

 

koszorú csomag koszorú díszítés

 

Adventi koszorúk házilag is készíthetőek tehát, az adventi koszorú díszek kreatív összeválogatásával.

Természetesen a Kreativpartner webáruházban mindent megtalálsz ha szeretnél saját adventi koszorút készíteni.

Ha szeretnél szép adventi díszeket házilag készíteni, itt találod válogatásunkat:

KLIKK IDE >>> Adventi DEKORÁCIÓS ALAPANYAGOK

 

Remélem tetszett összefoglalóm,


Jó kreatívkodást kívánok,

Birkásné Kriszti

Kreatívpartner Kriszti

Kreativpartner webáruház

Ha tetszenek írásaink, iratkozz fel hírlevelünkre és a tippek, ötletek mellett ajándék akciós kuponokat is küldünk, hogy kedvezménnyel szerezhesd be kedvenc hobby és dekorációs alapanyagaidat.

ITT KÉRHETED HÍRLEVELEINKET ÉS AZ AJÁNDÉK KUPONOKAT: