Hamarosan megújulunk, figyeld oldalunkat!

Kérdésed van? Írj nekünk! info@kreativpartner.hu

Kreativpartner ötletek, blog

Hogyan használd a Pentart új téli termékeit

Stencilezés, sablonozás
Advent és Karácsony
Hogyan használd
Szűrés törlése
Birkásné Kriszti
Birkásné Kriszti
Hogyan használd a Pentart új téli termékeit

Az új téli Pentart termékek használata

A Pentart kedvelők megszokhatták, hogy ha jön a tél, a Pentacolor biztos, hogy újdonságokkal fog előrukkolni.

Blogunkban bemutatjuk a 2023-as újdoságokat és újításokat. Amit garantálni tudunk, hogy a stencilezés az új anyagokkal eszméletlenül könnyű és egyszerű, szinte azt mondanám, hogy rendkívül élvezetes! 

És még egy észrevétel! Az idei karácsony garantáltan a csillogásról fog szólni ezekkel a termékekkel!

Kezdjük azokkal a termékcsaládokkal, melyeknek a kínálatát bővítette a Pentart:

Pentart Fémpigment:

A Fémpigment választék az új két színnel már 8-ra bővült. Az új színek a pezsgő és a rózsaarany.

Hogyan használd: A fémpigment porokat átlátszó anyagokba keverhetjük, így nagyon szép fémes hatást kapunk. Az átlátszó anyag lehet üveggyanta, lakk, gélpaszta és Pigment Fix is. 

A Pigment fixáló és fémpigment összekeverésével szép fényes fémszínű festéket kapunk, amit felvihetünk fára, festővászonra, üvegre is. (Ebben a mondatban sok lett az F betűs szó! :))

Pentart fémpigment

Pentart Deluxe paszta

A Deluxe paszta is már egy régebbi termék, az új színek viszont ezüstös csillogás helyett arany glittereket kaptak.

Az legújabb színek az arany, a fekete-arany és a bordó-arany. 

Hogyan használd: A paszta szuperül kenhető és stencilezhető, felvihető szinte mindenféle felületre ecsettel, vagy szivaccsal. Száradás után visszacsiszolható, így bútorokhoz is ajánlott. Csipkeminta szilikonba kenve különböző csipkéket készíthetünk vele, melyeket utána felragaszthatunk üvegre, feszített vászonra, fa felületekre, polisztirol dekorációkra... A színek bátran keverhetőek egymással, így új színeket is kikeverhetünk belőle.

Pentart Deluxe paszta

Most jöhetnek az új termékek:

Pentart Kristálypaszta és toll:

A kristálypaszta, tulajdonképpen egy glittertollhoz, glitterpasztához hasonló anyag, amiben mégis más az az, hogy kisebb glittereket tartalmaz, jobban tapad különböző felületekhez, és a hordozó anyaga miatt sokkal sokoldalúbb lett a felhasználhatósága.

A klasszikus négy színben kapható: ezüst, arany, zöld és a piros.

Hogyan használd: A tollat használhatod pöttyözésre, vékonyabb vonalak megrajzolására.

A pasztát a szokásos módom használhatod vékonyabb, vagy vastagabb stencilekbe is. Ami biztos, a siker garantált, mert nem folyik össze-vissza, és be a stencil alá.

Textilre is bátran használhatod vékony rétegben, mert száradás után nem törik meg és nem pereg le az anyagról. Viszont ne próbáld meg kimosni, arra inkább használd a csillogó bőr és textilfestéket.

Szintén használhatod szilikon csipkemintába, illetve, ha kikened vékony rétegben szilikon lapra, száradás után fel tudod szedni és formanyomóval mintákat tudsz kivágni belőle.

A színeket keverheted egymással, de itt csak a csillákom színei fognak összekeveredni, hiszen a felvivő anyag átlátszóra fog száradni.

Pentart Kristálypaszta

Pentart mázpaszta

A mázpaszta színesen csillogó vagy színjátszó pigmenteket tartalmazó sűrű paszta. Hat csillogó, és négy színjátszó színben.

Hogyan használd: A mázpasztát is használhatod vékonyabb, vagy vastagabb stencilekbe. Ezzel a pasztával is sikerélmény a stencilezés, hiszen ez sem folyik a stencil alá, így a filigránabb minták is szépek lesznek.

Szintén használhatod csipke készítésre és formalyukasztóba is száradás után.

Pentart mázpaszta

Csillogó máz:

A csillogó máz tulajdonképpen az antikoló gél csillámos változata, ezüst, arany ás gyöngyház színekben.

Hogyan használd: Vidd fel a kezelendő felületre majd töröld vissza nedves ronggyal, vagy nedves törlőkendővel. Többször is rétegezheted egymás után, így a felületen egyre erőteljesebben látszik a máz színe. Keverheted egymással a színeket. Viasztartalmának köszönhetően vízlepergető lesz, és védi is a felületet, így bútorok viaszolására is alkalmas. 

Pentart-Csillogó-máz

Biztos hasznát fogod venni ezeknek az alapanyagoknak, hiszen egytől egyig szuper termékek, és mindegyiket bele illesztheted a karácsony témakörébe.

Sok sikert kívánok az új Pentart termékek használatához! A Kreativpartner webáruházban természetesen megtalálsz mindent, amire szükséged lehet. 

Remélem tetszett összefoglalóm,


Jó kreatívkodást kívánok,

Birkásné Kriszti

Kreativpartner blog - Kriszti

Kreativpartner webáruház

Kreativpitypang Hobby Blog

Ha tetszenek írásaink, iratkozz fel hírlevelünkre és a tippek, ötletek mellett ajándék akciós kuponokat is küldünk, hogy kedvezménnyel szerezhesd be kedvenc hobby és dekorációs alapanyagaidat.

ITT KÉRHETED HÍRLEVELEINKET ÉS AZ AJÁNDÉK KUPONOKAT: