Végkiárusítás!!! - Használd a APR30 kupont vásárláskor a 30% kedvezményért!

Kérdésed van? Írj nekünk! info@kreativpartner.hu

Kreativpartner ötletek, blog

Őszi ajtó dísz

Ősz és Halloween
Szűrés törlése
Birkásné Kriszti
Birkásné Kriszti
Őszi ajtó dísz

 

Őszi ajtódísz őzikével

Nagyon őszi és nagyon cuki őszi ajtó dísz ötletet mutatunk nektek őzikével, amit kedves ismerősünk és vásárlónk készített,  osztott meg velünk.

Őszi ajtó dísz - Szükséges alapanyagok:

A szükséges alapanyagokat az őszi ajtó dísz készítéséhez összeválogattuk nektek itt, de ide is leírjuk. A koszorú alapja egy 25cm-s szalma koszorú, sokféle termés, zöld apró levelek és pozsgások, izlandi zuzmó a puhaságért, és az alvó őzike a cukiságért.

Őszi ajtódísz

A szalma koszorút, a ragasztópisztoly segítségével ragasszuk körbe a szép őszi színű levelekkel. A levelek el is takarják a szalma anyagát, így azt már nem kell bevonnunk semmivel, ha nem akarjuk. Ha zavar, hogy egy kicsit szemetelhet a koszorú, akkor erre szinte bármilyen anyagot felhasználhatunk, legyen az szalag, csíkokra vágott őszies színű újrahasznosított ruhaféle vagy kötött anyag. 

Őszi ajtókopogtató

A legjobb része a díszítés:

Talán ez a legjobb része az egész koszorú, ajtódísz vagy asztaldísz készítésnek. Kirakod magad elé az alapanyagaidat, és elkezdessz variálni, a formákkal, színekkel. Mi hova kerüljön? Színben passzoljon, vagy éppen eltérjen? Mekkora darabokra szeded szét a zöldeket, pozsgásokat? Hova fektessem majd az őzikét? Érdemes talán onnan kiindulni, és szépen haladni tovább. És akkor még azt is el kell dönteni, hogy teljesen körbe díszítsük, vagy csak egy részét?

Ezt a műveletet szerintem akár egy meditációnak is fel lehet fogni, így szánjunk rá időt, és fogjunk neki akkor, amikor nem fog senki megzavarni (reményeink szerint)  

Összefoglalás:

Soha nem fog ugyanúgy sikerülni, de pont azért szeretjük az ajtódíszeinket újra és újra elkészíteni, akár minden évben. Mindig más színeket, összeállításokat használni, hiszen mi is változunk színileg, hangulatilag. És ha nagyon belejöttünk és nem bírjuk abbahagyni, akkor készíthetünk az ajtódíszünkhöz kiegészítő díszítéseket az lakásba, az ajtó elé, vagy a teraszra is.

Itt találod a koszorú alapanyagait - KLIKK IDE

 

Remélem tetszett összefoglalóm,


Jó kreatívkodást kívánok,

Birkásné Kriszti

Kreativpartner webáruház

Ha tetszenek írásaink, iratkozz fel hírlevelünkre és a tippek, ötletek mellett ajándék akciós kuponokat is küldünk, hogy kedvezménnyel szerezhesd be kedvenc hobby és dekorációs alapanyagaidat.

ITT KÉRHETED HÍRLEVELEINKET ÉS AZ AJÁNDÉK KUPONOKAT: