Hamarosan megújulunk, figyeld oldalunkat!

Kérdésed van? Írj nekünk! info@kreativpartner.hu

Kreativpartner ötletek, blog

Irattartó papucs Stamperia Szavanna papírokkal

Birkásné Kriszti
Birkásné Kriszti
Irattartó papucs Stamperia Szavanna papírokkal

Irattartó  papucs Stamperia Szavanna papírokkal

Az olasz Stamperia februárban mutatta be új kollekcióit, köztük a személyes kedvencemet a Szavanna kollekciót. Ebből készítettünk egy irattartót és egy mappát. Nézd meg, hogy készíthető irattartó papucs.

Szükséges alapanyagok és eszközök:

Irattartó papucs

Stamperia Szavanna scrapbook tömb

Expressz ragasztó

Színes akrilfesték pl: keki, country zöld, country kék, világoskék, földbarna, fekete, okker, sötétbarna...

Fényes Heavy body gél, vagy lakk

Egyéb szükséges kellékek: ecsetek, spatulák

Az irattartó papucs elkészítése:

A Szavanna scrapbook tömbből válasszuk ki az oroszlánok és a szavannai állatok oldalt:

Stamperia Szavanna papír

A kiválasztott papírokat a képen láthatóak szerint tépdessük szét. 

Csak egy tipp! Ha azt szeretnéd, hogy a tépéseknél ne a papír fehér része látszódjon (lásd;zsiráfok), akkor az egyik kezeddel fixen fogd meg a papírt, és a másikat kezeddel pedig hátrafelé (tőled el) kezd el tépkedni. (lásd;elefántok)

Stamperia Szavanna papír

Ha széttépdestük a papírokat áztassuk be vízbe, amíg puhább nem lesz, majd törlőkendővel itassuk le róla a vizet. A papírokat igazítsuk el az irattartón, és ragasszuk fel expressz ragasztó segítségével, úgy hogy egy kis vizet is használunk hozzá. Felkenjük ecsettel a ragasztót, majd egy kis vízzel is átkenjük. Miután felragasztottuk mindegyik papírlapot, kenjük át újból a ragasztóval a felszínét is.

Stamperia Szavanna papír

Miután megszáradt a ragasztó, amit gyorsíthatuk hajszárítóval is elkezdhetjük a képek kiegészítését. Hasonló színeket használjunk, mint amit a képen is megtalálunk.

Az ecset legyen egy erősebb szőrű stencilező körecset, amit ütögető mozdulatokkal használunk, és ne mártogassuk bele vízbe, csak szárazon fessünk, a felesleget papírtörlőn szedjük le. A színek között sem kell az ecsetet kimosni! A színek használatát mindig egy kicsit távolabb kezdjük, és szépen haladjunk a kép felé, amit ki akarunk egészíteni.

A festékeket kedvünk szerint váltogathatjuk, festhetünk rá kontúrozó ecsettel fákat, kiegészíthetjük a vizet, hátteret...

Stamperia Szavanna papír

Ha végeztünk a festéssel, és megszáradt az akril, az irattartó papucs belsejét fessük át lazúrral, a külső részre pedig használhatunk stencileket is, ha kedvünk van. A végén tetszés szerint lakkal, vagy fényes heavy body géllel, tudjuk megvédeni az alkotásunkat.

Stamperia Szavanna papír

 

Összefoglalás:

Viszonylag könnyen elkészíthető projekt az irattartó papucs, bármilyen scrapbook papírral, csak a papír színeihez kell összeválogatni az akril festék színeit.

Ötlet és kivitelezés: Stamperia, Kreativpartner

 

Remélem tetszett összefoglalóm,


Jó kreatívkodást kívánok,

Birkásné Kriszti

Kreativpartner webáruház

Ha tetszenek írásaink, iratkozz fel hírlevelünkre és a tippek, ötletek mellett ajándék akciós kuponokat is küldünk, hogy kedvezménnyel szerezhesd be kedvenc hobby és dekorációs alapanyagaidat.

ITT KÉRHETED HÍRLEVELEINKET ÉS AZ AJÁNDÉK KUPONOKAT: