Hogyan használd
Szűrés törlése

az 5 decoupage alap trükk

 

Avagy mire figyelj, ha decoupage technikát használsz?

 

Kezdő, de sokszor haladó kreatívkodók is panaszkodnak, hogy decoupage technikával díszített alkotásaikkal nem az elvárt hatást érik el, valamiért nem sikerül úgy az alkotás, ahogy elképzelték.

 

5 alapszabály

első szabály

 

 

1. Ha sötét vagy "csúszós" felületeket dekupázsolsz, műanyag, üveg, bádog, mázas vagy polisztirol tárgyakat díszítesz, mindig alapozd le a felületet  akril alapozóval.

 

 

második szabály

 

 

2. Decoupage díszítés előtt mindig fesd le a díszítendő felületet. Mi matt akril festéket használunk. Érdemes a fehér vagy elefántcsont színt választanod, mert a szalvéta színe így nem változik meg.

 

 

hármas szabály

 

 

3. A szalvéta felhelyezése előtt csiszold vissza az akril festéket is, amit előzőleg felvittél. A visszacsiszolás abban segít, hogy minél simább felületre tudjál dekupázsolni.

 

 

4. szabály

 

 

4. Gyűrődés mentes felületet tudsz elérni, ha a szalvétát vasalással rögzíted a felületre. Először kend fel a dekupázs ragasztót, várd meg míg megszárad, majd sütőpapíron keresztül gőzmentesen vasald rá a felületre. Minden sima, lapos felületen gyönyörű, gyűrődésmentes lesz a mintád.  

                     

 

5. szabály

 

 

5. Ha teljes szalvétát helyezel a díszítendő tárgyadra, tehát nem csak egy részletet, akkor nem kell előzetesen méretre vágnod, nyugodtan túlnyúlhat a széleken. A felragasztás és vasalás után csiszolópapírral csiszold le a felesleges, túlnyúló részeket. Így sokkal szebb széleket kapsz.

 

 

Most, hogy már tudod az alapokat, nincs más hátra, alkalmazd!

 

 

Próbáld ki fentieket, hogy szép, gyűrődésmentes, decoupage ajándékokat készíthess.

Ehhez is adunk egy kis segítséget!

 

decoupage mini csomag

 

A decoupage mini csomagot úgy állítottuk össze, hogy tartalmazza azokat a legszükségesebb alapanyagokat, amikkel gyakorolhatod a decoupage alaptechnikákat és betartva az 5 alapszabályt, klassz, mutatós ajándékokat készíthess.

 

A decoupage mini csomag tartalma:

 

decoupage mini csomag

 

Egy csomagban megkapod tehát azokat az alapanyagokat, amelyekkel kipróbálhatod az 5 decoupage alap "trükköt" és kész ajándékokat készíthetsz textiltáskára, kerámia cserépre vagy fa lapra.

A decoupage mini csomag mellé pedig ajándékba küldünk 3 szép szalvétát és 3 HALADÓ decoupage ötletet emailban.

 

FONTOS!

 

A 3 decoupage ragasztó különböző típusú ragasztó. A 3 típussal a legfontosabb decoupage ötleteidet mind-mind megvalósíthatod, hiszen az általános ragasztóval a legtöbb felületre díszíthetsz, a kerámia és a textil ragasztóval pedig speciális felületeken is dekupázsolhatsz. A decoupage ragasztók egyedi tubusban érkeznek. A tubusok "csőrős" kialakításának köszönhetően pontosan tudod majd adagolni a mennyiséget és nem szárad be a decoupage ragasztód.

Látod, mindenre gondoltunk, hogy valóban sikerélményed legyen az alkotás során...

 

MÉG FONTOSABB!

 

Az ajándék szalvéták és ajándék haladó decoupage ötletek mellett még EXTRA kedvezményt is kapsz a decoupage mini csomaghoz.

Valóban azt szeretnénk, ha kipróbálnád a legfontosabb decoupage trükköket és örömödet lelnéd az alkotásban, ezért EXTRA kedvezményt nyújtunk a decoupage mini csomagodhoz.

 

decoupage csomag

 

Először nézzük mennyibe kerülne, ha megrendelnéd az alapanyagokat a webáruházból?

A decoupage mini csomagodat alábbi árakon tudnád beszerezni:

 

- Általános decoupage ragasztó: 295Ft

- Textil decoupage ragasztó: 295Ft

- Kerámia decoupage ragasztó: 295Ft

- Akril alapozó: 845Ft

- Matt akril festék (elefántcsont szín): 295Ft

- Fa körlap (15cm): 220Ft

- Textil táska: 320Ft

- Kerámia cserép (9cm): 135Ft

ÖSSZESEN: 2700Ft

Szállítási költség+utánvét: 1390Ft

Mindösszesen szállítási költséggel, utánvéttel: 4090Ft

 

 

Ennyibe kerülne, ha nem lenne a decoupage mini csomag.

De van, így hát Te most csak

1999Ft + szállítási és utánvét költség

áron megrendelheted!

 

decoupage mini csomag

 

Itt tudod megrendelni a decoupage mini csomagot:

 

decoupage csomag

Kérem a decoupage mini csomagot

 

Miért olyan praktikus a decoupage mini csomag?

 

1. Nagyon kedvező ár.

Csak 1999 Ft + postázási és utánvételi költségért hozzájuthatsz. Ez azt jelenti, hogy 701 Ft-ot, azaz 26%-ot spórolsz a decoupage mini csomaggal!

2. 3 különböző decoupage ragasztó.

A csomag tartalmazza a 3 legfontosabb decoupage technikához szükséges ragasztó típust. Ezzel a 3 decoupage ragasztóval elkészíthetsz 3 különböző készterméket a csomag segítségével és a későbbi alkotásaidhoz is meglesznek az alapanyagok. A 20ml-es decoupage ragasztókat speciális "csőrős" kiszerelésben küldjük, amivel pontosan tudsz adagolni és többszöri használat után sem száradnak be.

3. 3 különböző alapanyag.

A csomag tartalmaz egy fa körlapot, egy textil táskát és egy kerámia cserepet. A fa körlapon tudod gyakorolni a vasalós "gyűrődésmentes" decoupage technikát, a textil táskán a speciális textil dekupázsolást, a kerámián pedig a domború felületeket. A 3 ajándék szalvéta illeszkedik az alapanyagokhoz.

4. A két legfontosabb kiegészítő festék.

A valóban mutatós decoupage alkotások előkészítéséhez elengedhetetlen az alapozás. Ezt sokan elfelejtik, Te ne tedd. Az akril alapozó a kerámiához (és későbbi alkotásaidhoz) szükséges, az elefántcsont matt akril festék pedig a kör fa lap alapozásához. Tudod, ahogy az 1. és 2. pontokban írtuk a "trükköknél", sokkal jobban mutatnak a dolgok, ha alapozol.

4. Ajándék szalvéták

Összeválogattunk Neked 3 ajándék szalvétát, amelyek illeszkednek az alapanyagokhoz. Segítségükkel be tudod gyakorolni az alaptechnikákat és még szép ajándékokat is készíthetsz.

5. Ajándék haladó ötletek emailen

Igen, ha megrendeled a decoupage mini csomagot, küldünk mailon ajándékba néhány haladó decoupage ötletet.

 

3 alapanyag, hogy változatos felületeket is kipróbálhass

decoupage mini csomag

 

3 különböző decoupage ragasztó, 1 akril alapozó és 1 matt akril festék

 

decoupage mini csomag

 

3 ajándék decoupage szalvéta

 

decoupage mini csomag

 

Rendeld meg tehát most EXTRA kedvezményes áron 1999 Ft + szállítási és utánvét költségen a decoupage mini csomagot, ajándék szalvétákkal és ajándék haladó decoupage ötletekkel mindösszesen 3390 Forintért.

 

decoupage mini csomag

Kérem a decoupage mini csomagot

 

GARANCIÁK

 

1. Visszaküldési garancia

Rendelésedtől 14 napon belül bármikor elállhatsz. Ha átveszed a csomagot és mégsem szeretnéd kipróbálni a decoupage technikákat, 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheted a csomagot, visszafizetjük az árát. Nem veszíthetsz semmit, csak a visszaküldés költségei terhelnek.

2. Tájékoztatási garancia

Bármilyen kérdésedet egy munkanapon belül megválaszoljuk, ha megírod az info@kreativpartner.hu mail címre. Ha valamit nem értesz, kíváncsi vagy egyik-másik kreatív hobby technika részleteire, írj nyugodtan.

 

Reméljük sikerült megválaszolnunk minden kérdésedet, és kipróbálod a decoupage technikát a mini csomag segítségével.

 

Itt tudod megrendelni a decoupage mini csomagot:

 

decoupage csomag

Kérem a decoupage mini csomagot

 

Fenti ajánlat a Kreativpartner webáruház "decoupage mini csomag" ajánlata. Az ajánlatban szereplő tartalom csak és kizárólag ezen weboldalon leadott rendelésekre vonatkozik, és más kedvezményekkel össze nem vonható.

A kreativpartner webáruházban leadott rendelésekre vonatkozó Általános Szerződési Feltételek és Adatvédelmi Tájékoztató itt találhatóak: Kreativpartner ÁSZF

Amennyiben leadja rendelését, elfogadja a Kreativpartner webáruház Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi Tájékoztatóját.