kedves kreatív partnerünk

 

Gratulálunk, jó döntést hoztál, hogy megrendelted a decoupage mini csomagodat. A csomagban található alapanyagokkal kipróbálhatod a decoupage technika alapjait, gyakrolhatod az 5 decoupage "trükköt" és már első próbálkozásra klassz ajándékokat készíthetsz.

A mini csomag mellé küldünk 3 ajándék szalvétát és emailon 3 haladó decoupage ötletet is.

 

Ha viszont szeretnél gyorsabban haladni a decoupage technika tanulásával és bővítenéd speciális eszközkészletedet, figyelmedbe ajánljuk decoupage plussz csomagunkat.

 

Mit tartalmaz a decoupage PLUSSZ csomag?

 

decoupage plussz csomag

 

Ha szeretnéd gyorsabban tökélyre fejleszteni decoupage technikádat, válaszd a decoupage PLUSSZ csomagot, és a decoupage alapcsomag mellett elküldünk Neked még 4 remek kiegészítő terméket.

Mindemellett ha a decoupage PLUSSZ csomagot választod ajándék Kreativpartner klubtagságot és havi akciós kuponokat nyersz a Kreativpartner webáruházban, így sokkal gyorsabban tudsz megismerni egyéb kreatív hobby technikákat is.

Válaszd a decoupage PLUSSZ csomagot 6130 Forintért szállítási és utánvét költséggel együtt, hogy gyorsabban haladj a decoupage technika elsajátításával.

 

decoupage mini csomagdecoupage plussz csomag

mini csomag decoupage plussz csomag   

 

Miért érdemes a decoupage PLUSSZ csomagot választanod?

 

1. A decoupage alapcsomag mellett 2 remek kiegészítő.

A csiszoló blokkal nem csak az 5 alap "trükk" részben leírt szalvéta csiszolást tudod megoldani, hanem festékek, paszták, lakkok visszacsiszolását is. Az ecsetkészlettel pedig mind az akril alapozó festéket, mind az akril festékeket valamint a decoupage ragasztókat is használni tudod.

2. További 2 szuper alapanyag.

Ha begyakoroltad az alap decoupage technikát mondjuk a fa lapon, akkor belevághatsz egy igazán szép ajándék fa doboz készítésébe. Ehhez küldünk egy szép, minőségi fa dobozt és a legkedveltebb decoupage papírunkat. A decoupage papír sokkal minőségibb alapanyag mint a szalvéta, próbáld ki.

3. Ajándék Kreativpartner klubtagság

Kreatív Partnerként heti rendszerességgel kapsz ingyenes információkat a Kreatív Hobby piac újdonságairól, ötletekről, aktualitásokról. Közelgő alkalmakhoz kapcsolódóan ajándék, dekorációs ötletekről. Nem lesz többet olyan kérdésed, hogy "mit is készítsek, vagy hogyan kell"?

4. Havi akciós kuponok a Kreativpartner webáruházban

Kreatív Partnerként minden hónapban 2 akciós kupont is felhasználhatsz a  Kreativpartner webáruházban, így a legkedvezőbb áron juthatsz hobby anyagokhoz.

5. Egyszeri szállítási költség

Mivel a decoupage alapcsomaggal együtt küldjük a termékeket, egyszeri szállítási költség mellett hozzájutsz a két csomaghoz.

 

Mennyibe kerül a decoupage PLUSSZ csomag?

 

- Csiszoló blokk: 525Ft

- Ecset készlet: 620Ft

- Fa doboz: 1280Ft

- Rizspapír A4 (levendulás): 465Ft

Összesen: 2890Ft

Akciós 5%-os kedvezménnyel: 2745Ft + decoupage mini csomag, tehát összesen 6130 Forint (szállítási és utánvét költségekkel együtt)

 

Ha szeretnél tehát gyorsabban haladni a decoupage technika tanulásában, kiegészítenéd eszközkészletedet, és Kreativpartner Klubtagunk lennél, válaszd a decoupage PLUSSZ csomagot!

 

decoupage mini csomagdecoupage plussz csomag

mini csomag decoupage plussz csomag

 

A decoupage PLUSSZ csomag tehát Kreativpartner klubtagsággal, kedvezménnyel, szállítási és utánvét költséggel együtt

6130 Forintért jár Neked.

 

Mi fog történni, ha leadod a rendelésedet?

 

- Ki kell töltened egy pár kérdésből álló rendelést.

- Küldünk egy visszaigazoló mailt.

- Küldjük emailon a decoupage mini csomaghoz tartozó 3 haladó ötletet.

- Küldjük futárszolgálattal a választott csomagot. (mini vagy PLUSSZ)

- Ha a PLUSSZ csomagot választod heti email ötleteket és havi 2 akciós   kupont küldünk ajándékba.

 

Válaszd tehát a mini csomagot, ha elindulnál a decoupage technika tanulásával és válaszd a PLUSSZ csomagot, ha gyorsabban haladnál és további eszközöket, ötleteket, akciós kuponokat, kedvezményeket szeretnél!

 

decoupage mini csomagdecoupage plussz csomag

mini csomagdecoupage plussz csomag

 

A decoupage mini csomag és decoupage PLUSSZ csomag a Kreativpartner webáruház akciós ajánlatai. Az ajánlatok más kedvezményekkel össze nem vonhatóak.

A megrendelése leadásával ön elfogadja Kreativpartner webáruház Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi Tájékoztatóját, melyeket itt talál: Kreativpartner ÁSZF

A megrendeléssel hozzájárul ahhoz, hogy a Kreativpartner webáruház tájékoztató email leveleket küldjön az Ön részére, melyekről bármikor leiratkozhat.