Kreativpartner webáruház - Ha az alkotás örömét keresed - AKCIÓINKÉRT KLIKK IDE

Kérdésed van? Írj nekünk! info@kreativpartner.hu

Mozaik és üvegkavics

Mozaik és üvegkavics

A üveggyanta mozaikot különböző felületek és anyagok díszítésére használhatod.


7termék 17
7termék 17

Mozaik és üvegkavics

A mozaikot és az üvegkavicsokat, különböző felületek díszítésére, dekorálására használhatod.

Dekorálhatsz vele üveget, tükröt, fémet, fát, műanyagot, polisztirolt/hungarocellt, tehát szinte minden formatartó anyagot.

Válassz ki egy tárgyat, majd kend be Mozaik és kavics ragasztóval, Expressz hobby ragasztóval vagy kétoldalú ragasztóval, de használhatsz Gélpasztát, vagy Heavy body pasztát is. A felkent felületre tedd fel a mozaikokat, majd igazítsd el rajta. Ne rögtön az egész felületre, mindig csak egy részére amin dolgozol. Arra figyeljél hogy száradáskor szerencsés, ha vízszintes a felület, így megakadályozhatod, hogy száradás közben elmásszon a mozaik.

A mozaikokat felrakhatod szép sorban egymás mellé, vagy különböző formákat is "rajzolhatsz" vele. Használhatsz hozzá kiegészítésként, üvegkavicsot, különböző akril, vagy műanyag formákat, fém díszeket, bizsu gyöngyöket, kásagyöngyöket, kagylókat, csak a fantázia szab határt.

Száradás után ki kell tölteni a szabadon hagyott részeket, réseket fugázó anyaggal. A fugázó anyagot keverd össze a dobozon feltüntetett arányok szerint, majd keverd össze. Spatula, vagy az ujjaid segítségével (használj kesztyűt!) dolgozzd bele a résekbe. Ha megszáradt egy enyhén nedves szivaccsal töröld le a felesleget, később egy puha ronggyal szépen átpolírozhatod, hogy szép fénye legyen a felületnek.

3 éven aluli gyermekeknek nem ajánlott